Söpönen Poju

Tää kuva on jo viikko sitten otettu, mutta nyt vasta muistui mieleeni… Ihana söpö jätkä! :) Tuosta karvamäärästä olisi tosin tarkoitus päästä eroon heti kun aikaa parturointiin vain löytyisi… Miten niin ajanpuutetta vähän kaiken suhteen?! ;)

6 thoughts on “Söpönen Poju

 1. Ihana kuva! Mikä rotu kyseessä? Näyttää aivan japaninpystykorvalta, mutta koko näyttää sen verran isolta etten menisi vannomaan.. :D

 2. Ihana Poju! Upea tuo turkki, mutta kyllä se kummasti oloa viilentää, kun pääsee edes osasta lämpökerrosta eroon.

 3. Regret – Poju on japaninpystykorva, mutta kookas sellainen :D Hormonihirviö ;) Säkäkorkeuskin vähän ”sallittua” isompi, mistä lie tollaset geenit saanut kun vanhempansa ovat ihan normikokoisia. :)

  Minz – turkki on kyllä mieletön, onneksi se kasvaa aina takaisin niin ei harmita vaikka sitä välillä reilusti lyhentää. :)

 4. Heippa!

  Olen tässä jo jonnin aikaa seurannut blogiasi silloin tällöin, huomioni alunperin kiinnityttyä juurikin pojuun :)

  Itselläni on samanlainen koira, kohta 8vee., ja olen pohtinut karvan lyhentämistä/trimmaamista semmoiseksi parin sentin sängeksi kesäajaksi. En kuitenkaan ole sitä uskaltanut tehdä, pelkään varmaan eläinihmisten vihaisia katseita kun pitkäkarvaisesta koirasta tehdään lyhytkarvainen :)

  Miten lyhyeksi olet karvan leikannut? Ja millä lyhennät sitä?

  Jos sitä itsekkin uskaltautuisi, helpottaishan se koiran oloa kesäkuumalla. Ja toisaalta se helpottaisi omaa siivousurakkaakin jonkin aikaa :)

 5. Marika – ei me ainakaan olla saatu vihaisia katseita. Ja muidenpa ongelma se sitten on, jos eivät hyväksy pitkäkarvaisen koiran ”pilaamista” kesän ajaksi ;) Koiralle itelle (ja meille ihmisille) se on niin paljon kivempi. Kesälläkin kun Poju tykkää järvessä kahlailla, niin lyhyt turkki kuivuu nopeesti. Mahdolliset punkit löytyy helpommin, se ei oo niin kuuma, se on helppohoitoinen ja vaikka mitä. :)

  Karvan olen ihan parin sentin pituiseksi ajanut sellasella eläinten trimmerillä. Oli muistaakseni vähän hinnakas hankinta, mutta sen arvoinen kyllä! Tosi kätevä väline Poju turkin lyhentämisessä. Ja pari kertaa kesässä sen saa ajaa lyhyeksi.

  Suosittelen kyllä lyhentämistä! :) Ainoa negatiivinen juttu on se itse lyhennysprojekti, kun sitten niitä hemmetin pisteleviä karvan pätkiä on kaikki paikat täynnä. Vaatteet menee pesukoneeseen trimmausoperaation jälkeen ihan alusvaatteita myöten ;) Ja trimmaus kannattaa tehdä pihalla jos mahdollista, helpottaa hiukkasen siivousoperaatiota :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.