Kirjekuoria ja kortti

Yhteen Swap-botin vaihtoon piti joko väsätä omia kirjekuoria tai sitten koristella valmiita. Valitsin koristelun, kun ne omatekemät vaatii sen verran enemmän aikaa ja ite ainakin käytän ennemmin tollasia koristeltuja kuoria kuin kokonaan ite tehtyjä. Nää nyt ei ihmeellisiä ole, mutta näytänpä silti kuvan niistä. Noi kaksi viimeistä eli DoodleFactory-tyypit on suosikkejani. Harmittaa melkein kun en kaikkia kuoria noilla leimakuvilla koristanut. :)

Ja sitten väsäsin yhden Basic Greyn card kit -pakkauksen kortin taas pitkästä aikaa. Ihanan herkullinen kirsikkainen kortti! Jätin siitä vain tekstin pois, voi tuohon vaaleaan osaan sitten kirjoittaa mitä tahtoo tai jättää kirjoittamatta. Ja tää kortti on siis tehty valmiista osasista ohjeen mukaan, ettei kannata kehua. :D Mutta on se silti ihkuihana!

3 thoughts on “Kirjekuoria ja kortti

  1. Ihania kuoria <3 Ja heräsi monen monta kysymystä :D Eli mitenkä tuo Swap-bot toimii? Ja mistä tuollaisia Basic Greyn card kit -korttipakkauksia saa hankittua?

  2. Swap-bot, mitenhän sen osaisi lyhyesti selittää… :) No, ekana sivulle tietty rekisteröidytään ja sitten vaan selailemaan eri vaihtoja ja kun tulee vastaan jotain itelle mieluista, osallistutaan siihen ja ootetaan kunnes osallistumisaika menee umpeen. Sitten saadaan osoite tai osoitteet kenelle kuuluu lähettää vaikka postikortti tai mitä sitten swapissa vaihdetaankin. Swapeissa on tietty aika lähettää oma lähetyksensä (se vaihtelee ihan swapeittain) ja kun on omansa lähettänyt, klikataan sivulta että on lähettänyt swapin. Ja sitten jäädään odottelemaan postia. Ja kun postia saa, ilmoitetaan siitä tuolla swap-botin sivulla ja annetaan lähetykselle arvosana 1-5 ja jos saa erikoisen hyvän lähetyksen, voi antaa lähettäjälle vielä ekstrana sydämen. Tuolla ei siis huijareita voi olla niin kuin vaikka postcrossing foorumin hipoissa, kun sellaset jotka eivät lähetyksiä lähetä, häädetään järjestelmästä pois. En tiiä saiko tästä mitään järkevää kuvaa, mutta suunnilleen noin se toimii. :)

    Noita card kittejä olen löytänyt jostain nettikaupoista… hmm… En kyllä nyt muista yhtään mistä. Jonkun oon varmaan ostanut sieltä Stop and Scrapista ja kerran oli tarjous jossain kaupassa josta en ollut mitään ennen ostanut, sen nimeä en muista. Mutta on niitä monessa kaupassa tarjolla kun googlettelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.