Vessaremppa etenee

Eilen taas suunnattiin mökille ja hommana oli tällä kertaa uuden muovimaton iskeminen lattiaan sekä jalkalistojen kiinnitys. Leikattiin maanantai-iltana muovimatto oikean kokoiseksi jo kotona ja samoin jalkalistat. Lumi-Kukka todisti taas omaavansa hyvät unenlahjat, kun ei herännyt siihen kun sahattiin niitä jalkalistoja. Ei ollut ihan äänetöntä puuhaa.

Mökin vessassa näyttää nyt tältä:

Eri valossa lattia näyttää joko ruskeemmalta tai vähän ”harmaammalta”.

Ja tämä Arabialainen kannettiin odottamaan putkimiehen asennusta:

Sattumalta löydettiin viime vuonna pönttöä varten just eikä melkein oikeen sävyinen istuin+kansi Bauhausista. Nyt vasta koklasin miten hyvin sävy yhteen sopii ja sehän sopii!

Lavuaari on ihan saman värinen kuin pönttö. Allaskaapin väristä mulla ei ole mitään hajua, mutta joku vihreä sekin on. Toivottavasti sopii hyvin yhteen näitten kalusteitten kanssa :)

4 thoughts on “Vessaremppa etenee

  1. Kiitos kaimalle! :) Energiaa riittäisi vaikka mihin, mutta aikaa ei ole niin paljon kuin tahtoisi… Saan yleensä nukkua tarpeeksi yön aikana, niin jaksaa sitten hyvin koko päivän puuhastella vauvan hoidon ohessa kaikkea muutakin, mikäli vauva antaa ;)

  2. On sisävessa, en mä ilman sitä suostuisi siellä koko kesää asumaan :D On ihan kiva olla mökillä vähän aikaa ilman sisävessaa ja vettä ja jopa sähköä, mutta vain vähän aikaa. ;) Oon liian mukavuudenhaluinen pitemmän päälle. Mutta esim. tiskikonetta en ikinä mökille tahtoisi. Se menee jo liian pitkälle, kun kyseessä on kuitenkin mökki. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.