Villakeijun kortteiluhaaste #17

Törmäsin taas jonkun blogin kautta itselleni uuteen haasteblogiin ja tuo haaste oli niin kiva että siihenhän oli tartuttava! :) Villakeijun kortteiluhaaste #17 oli sellainen, että piti tuollaisen linkin takaa löytyvän bingoruudukon sanojen perusteella tehdä kortti. Itse valitsin rivin, jossa oli sanat puu/oksa, kimalle ja kukka. Jee, kivat sanat löysinkin! Meinasin ekana että leimaan puun, johon laitan paperikukkasia, joita koristelen kimalteella. Mutta sitten muistin että mullahan on uusi ihana paperilehtiö, DCWV:n Green Paper Mat Stack, jossa olisi paperi jossa on oksan pätkä ja pöllö… Joo, siitähän teen kortin! :) Sain eilen illalla askarrella yhden kortin verran Hra L:n viihdyttäessä vauvatyyppiä. Ja tässä lopputulos:

En halunnut sihen enää mitään lisätä noiden kukkasten lisäksi, vaikka simppeli kortti tuokin taas on. Mutta lisäjuttujen tunkeminen olis voinut pilata tuon… Kortti jää odottelemaan sopivaa tilannetta lahjoittaa se jollekin. Tuosta tuli siis postikorttityyppinen yksiosainen kortti, tykkään sen tyylisistä korteista oikeestaan enemmän kuin kaksiosaisista.

5 thoughts on “Villakeijun kortteiluhaaste #17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.