Kuvia pikkuisesta

Nyt vihdoin niitä Lumi-Kukan kuvia, kun sain siirrettyä kolmen viikon aikana otetut kuvat kahdesta kamerasta koneelle. :) Muutenkin olisi kovasti bloggailuintoa (sitäkin monen muun ohella), mutta mistä mä saan lisää aikaa…

Ekana perunamössön maistelua, ihan eka kerta kun sai suuhunsa muuta kuin nestettä. :)

Suloinen pikkuinen…

Joku on iloinen! :)

Tää on ihana! Mummun olkapään yli kuvattu.

Tasan 4kk:n ikäinen vakavailmeinen itkusilmä.

Hiema friikki ilme :D

Neiti Aurinkoinen :)

Ihku pöllöhuivi päässä, hieno poseerauskin. :)

Kauheen ison näköinen vauva…

8 thoughts on “Kuvia pikkuisesta

 1. Oivoi… <3 niin suloisia kuvia! (ja suloisia vaatteitakin!) Ja kuinka hellyttävä tuo itkusilmäkuva! Oltiin tänään Oivan kanssa passikuvia otattamassa ja Oiva oli just herännyt, siispä ihan väsynyt… ja eka kuva sai pillahtamaan itkuun – siitä tuli hassu kuva kun toisella on huulet mutrussa ;) – vaikka eihän se tietty koskaan kiva ole pikkuista itkuisena katsella. Nytkin on kyllä vähän hölmistynyt passikuva.

 2. Minna – voi Oivaa kun joutui heti herättyään passikuvattavaksi… Mutta kannattaa se passikuvaus ”kärsiä” kun pääsee reissuun! :) Kuinka kauan vauvan passi muuten on voimassa? Pohdittiin sitä just Villen kanssa, kun vauvahan muuttuu ihan eri näköiseksi nopeesti, niin ei kai se vuosikausia voimassa voi olla…?!

  Regret – tuo pöllöhuivi on kyllä ihana! :)

 3. Me otettiin Nealle viime vuoden kesäkuussa passi (ikää n.6kk) ja nyt kun mennään elokuussa taas reissuun (silloin ikää 1v9kk) niin kysyin poliisiasemalta käykö tuo passi vielä. Ne siellä sanoivat, että kyllä se vielä käy kun kasvon piirteet tunnistaa, mutta jos mennään ensi vuonna jonnekkin, niin sitten pitää hommata uusi passi.
  Jokos te ootte päättäny lähdettekö talvella jonnekkin? :)

  Kivoja kuvia! :)

 4. Suvi – no hyvä kun ainakin vähän aikaa passi käy, ettei tartte puolen vuoden välein uusia. :) Ja ollaan me vissiin päätetty että mennään mennään!

 5. Silloin kun passit oli pidempään voimassa mulla oli ihan aikuisena (= yli 18v) passi jossa kuva musta 10-vuotiaana… ;) Eikä siitä koskaan mitään sanottu. Pakko myöntää että siskokin sillä joskus baarissa kävi…

  Mä kuvittelin että Oivan passi olis voimassa 5 vuotta kun eivät poliisilatoksella siitä mitään sanoneet (pohdittiin ääneen tuota 5 vuotta) mutta ilmeisesti ei olekaan… höh, ja silti sama maksu?? Eihän se niin voi olla..

  Mihis te Miia ootte menossa? :)

 6. Aika tyhmää kyllä jos joutuu saman hinnan taas maksamaan passista kun vauva kasvaa taaperoksi. Pöh!

  Me ollaan tammikuussa menossa Lanzarotelle. Ville löysi ihanan viiden tähden huoneiston (huoneistohotellista) jossa on ihan oma keittiön tapainenkin ja oma uima-allas ihan kämpän vieressä ja vaikka mitä. :) Sinne lentää kuutisen tuntia niin se ei oo liian pitkä matka varmaankaan melkein vuoden ikäiselle. Ihana kyllä päästä talvella jonnekin lämpimään!

  Lumi-Kukalta terveisiä Oivalle! :) Toivottavasti nähdään pian! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.