Kotieläinpuistossa

Käytiin sunnuntaina Mouhijärvellä (siis Saastamalassa tätä nykyä) Kiviniityn kotieläinpuistossa. Meiän piti kesän aikana mennä Zoolandiaan, mutta siellä päättyi kesäkausi jo eli se reissu siirtyy sitten seuraavaan kesään. Ystävämme Google onneksi auttoi ja löysi meille hyvän sunnuntairetkikohteen. :)

Lumi-Kukka intoilee kovasti omista koirista, joten oli mielenkiintoista nähdä miten tyttönen suhtautuisi muihin eläimiin – vai ymmärtäisikö niistä mitään. Lampaat, nuo mokomatkin määkijät, olivat hyvin pelottavia. Ja siat, perhanan röhkijät. :D Molempien eläinten luona tuli lohduton itku ja tarvittiin äidin lohdutusta, jotta harmitus meni ohi. Voi pientä… :) Muut eläimet eivät sen sijaan olleet pelottavia, ei edes villisika! Äänettömät eläimet ovat siis kivoja, äänekkäät turhan jänniä. Mutta olipa kiva reissu kaiken kaikkiaan! Automatkaa oli mökiltä perille vajaa puolitoista tuntia ja pikkuneiti jaksoi hienosti autossa istua yhteensä sen kolme tuntia. Tällaista toimintaa pitäisi keksiä enemmänkin, onhan lähiseudut täynnä vaikka mitä näkemisen arvoisia kohteita! Voittaa sohvalla istuskelun 100-0!

Pieni eläintenihmettelijä.

Hetki ennen itkua…

Tämä otus pelotti siis myös.

Mutta tätä ei tarvinnut pelätä vaikka se tunki turpansa ihan lähelle!

Pienen kiljahduksen saattelemana heinä päätyi pollen suuhun – mää uskalsin! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.