Syksyinen kutitus

Syksyinen kutitus

Tähän aikaan vuodesta ilmassa voi jo aistia pikkuisen tuulahduksen tulevasta syksystä. Ja se tuntuu niin ihanalta! Odotan jo malttamattomana villapaitakelejä, takkatulta, kynttilöitä, teekupposia – ja kotia. Mökkielämä on toki yhä ihastuttavaa, mutta pieni kipinä kotiinmuutosta on alkanut nostaa päätään. Kyllä me ainakin ensikuun alkuun siellä ollaan, se on varma, mutta ei mua haittaisi oikeastaan vaikka päivälämpötila laskisi kymmeneen asteeseen ja olisi ”pakko” muuttaa kotiin. 😉 Mutta vasta syyskuussa, ei ennen.

Lievittääkseni koti-ikävää ostin eilen maton askarteluhuoneen lattialle. Askarteluhuone tarkoittaa kodinhoitohuoneen peräosaa eli lattia on kova ja kylmä laattalattia. Nyt sitä peittää kuitenkin ihanan pirtsakka matto. Ostan ehkä toisenkin samanmoisen sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.