Pitkästä aikaa taas…

Juu elossa ollaan yhä, en ole vaan saanut aikaiseksi kirjoitella mitään, vaikka mielessä on monesti ollutkin että blogi on jäänyt vähälle huomiolle. Parin viime viikon aikana on tapahtunut mm. tällaista…

 • Saatiin mökille vieraiksi pari viikkoa sitten keskiviikkona Lumi-Kukan vauvakaveri Oiva kera vanhempiensa. Harmi vaan kun Oivalla oli saanut rokotuksen samaisen päivän aamuna, niin pikkuinen oli itkuinen. Mutta tästä opimme sen, että rokotuspäiviksi ei parane suunnitella muuta ohjelmaa kun kotona hengailua. Ja ensikerralla nähdään sitten ei-rokotuspäivänä. :)
 • Samaisen viikon perjantaina Pia piipahti vierailulla. Lumi-Kukka vain vierasti kauheasti kummitätiään. :/ Viime näkemisestä kun oli jo turhan pitkä aika.
 • Lauantaina siivottiin koti muuttokuntoon. Kuunvaihde kun alkoi lähestyä, niin haluttiin järjestellä paikkoja, imuroida ja pestä lattiat ennen muuttopäivää.
 • Pia teki uusintavierailun sunnuntaina ja jäi yökyläänkin. Vierastus oli poissa ja kummitädillä ja -tytöllä oli hurjan hauskaa yhdessä! :)
 • Viime viikon keskiviikkona sitten muutettiin kotiin takaisin ja voi miten ihanaa olikaan nukahtaa pitkästä aikaa kotisänkyyn! Ihana olla kotona!
 • Pitkin viikkoa ollaan raahattu kotiin rompetta mökiltä. Onneksi välimatka ei ole sitä 18 minuuttia pitempi, niin viitsii ajellakin sitä väliä.
 • Ilmoittauduin esikoisäitien johki tapaamisjuttuun, jonka eka tapaamiskerta on viikon päästä tiistaina. Voi olla ettei se ole lainkaan mun juttuni, mutta mennään KukkisQ:n kanssa ekalla kerralla sinne avoimin mielin. Raportoin tykkäsinkö vai enkö.
 • Torstaina Hra L piti vapaapäivän, kolme (vaiko jo neljä) viikkoa sitten iskenyt flunssa koitti tehdä jonkun yllätyspaluun. Onneksi se meni kuitenkin ohi seuraavaan aamuun mennessä.
 • Perjantaina pääsin lähes tulkoon kahden kuukauden tauon jälkeen parturiin. Yleensä käyn kuukauden välein, mutta flunssapahanen iski just sillon kun sinne piti mennä ja se sitten jäi väliin kokonaan. Tukka lyheni ihanasti taas ja sai kivan uuden syksyisen värin!
 • Lauantaina mentiin Poroholma GP:hen Raumalle. ESV:n tiimi ei oikein tainnut menestyä… Yksi lähtö me heiän osalta vaan nähtiin, mutta se ei luvannut hyvää ;) Lumi-Kukka jaksoi hyvin kolmen lähdön verran seurata ympärillä olevia ihmisiä ja bongattiinpa me siellä Mika Salo sekä Frederik. :D Uujee!
 • Lauantai-iltana kokattiin herkkuruokaa. Perjantai-iltana valittiin ihan uudet ruokalajit joita ei olla koskaan edes maistettu ja lauantaina toteutettiin ruokakokeilu. Mää tein pistaasikuorrutettuja linturullia ja Ville puolestaan prosciutto-parsatankoja. Hyvää oli!
 • Sunnuntaina tehtiin piiiitkä kävelylenkki ja kaalistettiin (=otettiin yhdestä pellosta yksi kaalinkerä ja tuotiin vaunujen tavaratilassa kotiin) :)
 • Tällä viikolla ei vielä ole ihmeempiä tapahtunut, paitsi että tänään oli sikahyvä postipäivä! Ja Kukkis heräsi yöunilta aamulla juuri kun olin saanut lakattua oikeen käden kynnet. Miten se osaakin aina herätä kriittisessä tilanteessa… :D Ja pikkuinen on nukkunut nyt kotona asuessa tosi hyvin yöunensa! Johtunee siitä kun makuuhuone on aamuisin paljon pimeempi kuin mökillä, jossa verhot eivät pitäneet valoa poissa juuri lainkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.