Tavallinen tiistai

Osallistuin Swap-botissa sellaiseen vaihtoon, jossa piti yhden päivän ajan ottaa valokuvia ja läntätä ne sitten vihkoon tms ja lisätä pienet tarinoinnit kuvien yhteyteen. Kun mää niitä kuvia otin, niin voinhan mää ne tännekin laittaa. Ja näyttää millainen mun tiistai oli tällä viikkolla.

Päivä alkoi sillä millä monesti – tiskikonepuuhilla. Kone laitetaan nykyään melkeinpä joka ilta käyntiin, vaikkei se aina ihan täyteen tulekaan, mutta tuttipulloja ei jaksa käsin alkaa tiskailla. Mökillä se oli vielä kivaa, mutta ei kotona pulloja tuu tiskattua kuin silloin välillä kun pakko on.

Sen jälkeen kirjoittelin pari Postcrossing-korttia. Kortteiluinto on taas herännyt eloon, jee! Harvakseltaan kesän aikana kortteja lähettelin (ja sain), mutta nyt on taas tännekin päin kortteja enemmän tulossa. :)

Sen jälkeen päätin elää riskillä ja lakata kynnet. Toisen käden kynnet olin jo kertaalleen lakannut, nyt ajattelin lakata toisen käden, kun eihän vauva voisi herätä just nyt. Niin, eipä joo. Heräsi välittömästi kun lakkaus tuli valmiiksi. :D Koitin siinä sitten yhdellä kädellä varovasti kaivaa pienen unipussista ja kantaa hoitopöydälle vaipanvaihtoon. Ja mä en edes tykkää punaisista kynsistä, mutta punaiset niistä vaan tuli. Ja toinen kerros on yhä laittamatta, mahdanko sitä saada laitettuakaan…

Puin sitten Kukkiksen aamutoimien jälkeen lilaan ja ruskeaan. Kumpainenkin vaatekappale on anopin ystävän tyttärentyttären lahjoittama. Olen jo kolme muovikassillista saanut sieltä vaatetta Lumi-Kukalle, ihan huippua! :)

Sitten haettiin pikkuisen kanssa postit. Olikin ihmeen hyvä postipäivä, ei tollasta läjää ole tullut koko kesän aikana varmaan. Ja tossa kuvassa vain mun postini. Villelle tuli vielä jotain.

Päivällä me ei tehty mitään ihmeellistä. Leikittiin ja syötiin ja hiukan nukuttiinkin (siis pieni nukkui, en mää). Kun Ville tuli kotiin töistä, aloin manailla tylsää päivääni ja kysyin voitaisko me pikkuisen kanssa tulla mukaan, kun herra lähti viemään autoaan huoltoon. Tuli diili! Tässä ollaan siis matkalla kohti Raumaa, tosi mielenkiintoiset on maisemat joo. :D

Raumalla käväistiin Prismassa. Yleensä ollaan aina K-kauppaihmisiä, välillä hairahdetaan väärään kauppaan. En oo Rauman Prismassa käynyt sen valmistumisen jälkeen kuin ihan pari kertaa, joten pitää sielläkin välillä käydä. Pääsi Kukkiskin testaamaan kärrykaukalon. Ville epäili että pieni suuttuu, mutta ei tosiaan suuttunut vaan oli varsin tyytyväinen. Yleensä siis pieni pääsee kauppaan turvakaukalossaan, joka laitetaan kauppakärryihin. Ostoksista voi päätellä että tää akka on hurahtanut rahkoihin! En oo ikinä tykännyt, nyt oon ihan myyty! Ja valmisshittiäkin piti ostaa päiväruoaksi, en oo aikoihin syönyt noita niin kai ne taas maistuu.

Sitten ajettiin Ihodeen sinne autohuoltomestaan. Siellä meitä anoppi jo odottikin. Se oli käynyt silmälääkärissä ja kun aikataulut meni hyvin yhteen, niin se heitti meiät kotiin sieltä mihin Villen auto jätettiin huoltoon.

Ja Kukkiskin nukahti Mercedeksen tasaiseen liikkeeseen.

Matkalla nähtiin näin hienoja maisemia… Joo onpa taas jännää! :D

OItiin joskus seiskan aikaan kotona ja eipä siinä illan aikana sitten enää muuta tehty kuin syötiin ja leikittiin.

Semmonen se meiän tiistai. Näitä kuvaraportteja tavallisista päivistä pitäisi tehdä enemmänkin. :)

2 thoughts on “Tavallinen tiistai

  1. Näitä on kiva katella :)! Mäkin olen ajatellut jo pitkään että pitäis ottaa kuvia ihan tavallisen päivän kulusta, mutta enpä ole vaan saanut vielä aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.