Blogituttaa

Mulla olisi kovasti intoa blogiin runoilla kaikkea arkipäiväistä, mutta jotenkin ei muka ole aikaa. Tai siis mulla on joku pakkomielle kuvitella että blogiin pitäisi kirjoittaa aina pitkästi ja kuvien kera. Miksei voisi kirjoittaa vaikka vain parin lauseen verran…? Eihän mulla muuten ole ikinä aikaa mitään kirjoitella, kun vapaa-aika on melko kortilla nykyaikana. Lumi-Kukkaakin pitää vahtia silmä tarkkana, vaikkei pieni vielä ryömi, mutta kierii ja pyörii siihen malliin, että ei voi jättää vahtimatta. Mutta siis jospa nyt alkaisin kirjoitella vaikka vain niitä parin lauseen höpinöitä aina kun höpötyttää ja kuvia voi ripotella sitten kun on aikaa siihen puuhaan. :)

Tänään ollaan menossa vihdoinkin pankkiin avaamaan tili meiän pienelle. Ei sitäkään ole pitänyt tehdä kuin melkein puoli vuotta jo… Lopulta kun saatiin aika varattua pankkiin (kun saatiin ekana päätettyä mihin pankkiin se tili avataan yleensäkin), sitä aikaa on sitten jouduttu siirtämään milloin omien ja milloin pankki-ihmisen sairastelujen vuoksi. Tunnin päästä se aika nyt on, tuskin enää siirtyy mihinkään tosta. :D

Itkuhälytin kertoi juuri että makuuhuoneessa on heräilty, joku tyyppi siellä kovasti alkoi jutella. :) Joten mennään aamutoimien pariin. Tai ekana varmaan juodaan pari desiä maitoa, kun viimeksi on syöty puoli vuorokautta sitten. Yöt sujuu siis mainiosti, pian on jo ajankohtaista siirtää pikkuihminen nukkumaan omaan huoneeseensa, kun yösyöttöjä tulee enää hyvin hyvin harvoin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.