Eka yö omassa huoneessa

Jee, yö sujui vallan hyvin! Kaksi kertaa piti raahautua sängystä laittamaan varatuttia pikkuisen suuhun (se kadotti yön aikana kaksi tuttia, yksi on yhä kadoksissa), mutta muuten nukkui rauhallisesti. Ja itekin sain hyvin nukuttua, ei tullut mitään sellasta oloa että miten se siellä pärjää. :) Tuossa heti kasin jälkeen heräili, nukkui siis jotain 11.5h yön aikana. Ekoille päiväunillekin nukahti ihan hyvin sänkyynsä. Ei huvittanut lähteä vielä vaunuilemaan, kun sää on ihan harmaa ja kylmä ja sumuinen ja tyhmä.

Kaippa sitä tänään sitten jo uskaltaa siirtää meiän sängyn takaisin keskelle (se on vähän sivussa ollut jotta pinnasänky on mahtunut sängyn viereen) ja iskeä pinnasängyn kohdalle seinään takaisin mun pienen kirjahyllyni. :) Hassua miten sillon joskus 8kk sitten (?!) olin ihan innoissani kun sain sen hyllyn siitä pois ja vauvan sängyn tilalle ja nyt sitten olen ihan innoissani kun saan kirjahyllyni takaisin! :D Vauvan huonekin muuttui jotenkin paljon kivemmaksi, kun saatiin se sänky siihen paikkaan johon sitä ajateltiin jo sillon kun koko huonetta alettiin sisustaa. Ja keinutuolillekin tulee enemmän käyttöä, kun siinä on hyvä lueskella/kirjoitella kun odottelee pikkuisen nukahdusta.

Viikonloppuna oltiin yötä mun suosikkiakkani Pian luona. ? Oli tosi kivaa! Käytiin Skräpäteekissä, josta löysin ihania jouluisia askartelupapereita ja Kukkiskin viihtyi ekalla askartelukauppavierailullaan. Ja vietettiin myös pari tuntia Ideaparkissa, jossa pikkuinen viihtyi hyvin. Illalla syötiin kiinalaista, jota ukkelit meille hakivat. Oli jo turhan myöhäistä mennä ravintolaan, olis tullut tukalat paikat väsyneen vauviksen kanssa todennäköisesti… ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.