Kähee kyklooppikurpitsalyhty

Kähee kyklooppikurpitsalyhty

En ole yhtään suloinen kyklooppikurpitsani vierellä 🙂

Meillä puuhasteltiin tänään ekaa kertaa kurpitsalyhdyn parissa. Äiti ähelsi kurpitsan kanssa pikkuisen rouskutellessa maissinaksuja. 🙂 Vitsit miten hieno kyklooppi me saatiinkaan aikaan! ? Ja sen tekeminen oli yllättävän helppoa ja varsin kivaa! Ensin vain hattu auki, sitten kouralla siemeniä ja mössöä pois sisuksista, loput mössöt lusikalla kaapien ja sitten vaan veitsi heilumaan. Piirsin kuvan tuohon ekana sabluunan kanssa, helpotti hommaa melko paljon. 😉

Kyklooppi pimeässä.

Viedään tyyppi pihalle ilahduttamaan ohikulkijoita. 🙂

2 Responses »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.