Täydellinen nukkuja ja onnellinen äiti

Meillä on ihana vauva! ?

Eilen illalla laitoin pienen sänkyyn kahdeksalta (heti Salattujen elämien jälkeen, hihi) ja varttia yli pieni oli jo unessa. Sitten vain valot pois ja ovi kiinni ja itkuhälytin päivystämään. Mutta pihaustakaan ei ole hälytin päästänyt tässä 12 tunnin ja 15 minuutin aikana…! Saatiin nukkua nousematta kertaakaan sängystä, tai edes heräämättä kertaakaan. Eka tällainen yö sitten Lumi-Kukan muuton omaan huoneeseensa!

Sain siis eilen purettua siivousintoani ihan mukavasti! Tehtiin vihdoin kenkäprojekti, joka (sekin) on odottanut pitkän aikaa. Meillä on ollut eteisessä ihan liikaa kenkiä, kuin jokin suurperhe muka oltaisiin. Kesäkenkiä on mulla monen vuoden takaakin, sellasia joita en ole välttämättä edes muistanut omistavanikaan. Ne pääsevät nyt talveksi varastoon säilytykseen ja kaivetaan ne sitten taas kesäksi sieltä esiin.

Kenkien jälkeen kävin tiskien kimppuun. Tyhjensin koneen ja täytin. Ja pesaisin jopa käsitiskit, jotka yleensä jää Villen hommaksi, kun en tykkää siitä hommasta yleensä. Pesin myös vauvanruokapurnukoita (jotka oli toki hyvin huuhtaistu jo ennen). Seuraavaksi pitäisi niistä liuottaa etiketit pois ja sitten voisi täyttää ne omilla vauvanruokapöperöillä. Mulla on kyllä tarkoitukseen hieno silikonimuottihässäkkä, mutta se on nimenomaan hässäkkä… Siitä on tosi hankala saada niitä jäisiä ruokapaakkuja pois. :( Pienet lasipurkit olisi siis kätevämpiä käyttää.

Kun keittiö oli kondiksessa, siirryin kakkosolohuoneen pariin. Koottiin viime perjantaina tv-taso loppuun, mutta jäi siivoamatta kaikki pahvi+muoviroskat. Siivosin ne ja aloin sitten tutkailla kotiteatterin asennusta. Olin ihan sillä asenteella, että en mä sitä toimimaan saa, mutta ajattelinpa silti virittää johdot paikoilleen ja pyytää sitten joskus veljeä asennusavuksi. Mutta hahaa, mähän sainkin sen toimimaan! :) En ookaan ihan tyhmä! ;) Piti tosin veljeltä kysellä puhelimen välityksellä vähän neuvoa, kun mulle tuottaa aina päänvaivaa se mistä masiinasta mihin masiinaan pitäisi niitä johtoja laittaa. Jäi omat aivot vaivaamatta kun veli osasi neuvoa niin hyvin. Kiitti bro!

Kun sain Wiinkin asennettua (silläkään en ole ehtinyt pelailemaan sitten kesän jälkeen), päätin uskaltautua kokeilemaan PS3:n F1 2010 -peliä. Uskaltautua siksi, että siihen voisi jäädä koukkuun… Onneksi lupasin samaiselle veljelleni, että lainaan sitä peliä hänelle, kun sairaslomalainen tarvitsee viihdykettä kun joutuu lähinnä makaamaan sängyssä. Se peli on hyvä, ihan sikahyvä! Onneksi pääsen siitä eroon vähäksi aikaa siis, muuten menisi kaikki illat pelaten. ;) Ehdin harjoitella kauden ekalla radalla monen monta kierrosta ja ajaa aika-ajot, sitten päätin että on pakko lopettaa (kellokin oli jo jotain 12), vaikka mielelläni olisin koko yönkin pelannut. Ajan ekan kisa-ajoni sitten kun veli pelin palauttaa. :)

Sain myös eilen aamulla pelattua, mutta sillä kertaa Sims3:sta tietokoneella. Olen sitäkin pelannut viimeksi joskus viime vuonna… Ei sitä oltu edes asennettu vielä tälle koneelle, joten asensin sen ja Maailmanmatkaaja-lisäosan ja pelasin sen aikaa kun Kukkis jaksoi kattella äidin pelaamista.

Tässähän alkaa jollain tavalla elämä normalisoitua, kun ehtii pelaillakin! Jee!

Toivottavasti pikkuihminen nukahtaa tänäänkin nätisti, niin ehdin illalla taas tehdä jotain. Siivoilla voisi lisää ja askarrellakin tekee ihan hirmuisesti mieli! Ehdin tiistaina jouluaskarrella ja tahtoo sitä lisää!

Nyt se ihana vauva on nukkunut jo 12.5h, taitaa nukkua 13 tuntiset yöunet!

3 thoughts on “Täydellinen nukkuja ja onnellinen äiti

  1. Huh, saitpa paljon aikaiseksi! :) Riittäisipä täälläkin intoa (ja aikaa) tehdä kaikkea. Mä nimittäin ostin raskausaikana Sims 3:n, että olisi jotain tekemistä kun vauva nukkuu. No sitä tekemistä on muutenkin ihan tarpeeksi ja peli on jäänyt vaan… :D

    1. Eipä sitä raskausaikana osannut kuvitellakaan millaiseksi elämä muuttuu, ettei sitä aikaa ihan ookaan niin kuin ennen ;) Jospa säkin Simsin pariin taas jossain vaiheessa ehtisit! Kivaa ajanvietettä, vaikka ehkä olis tärkeempääkin tekemistä kaikissa kotihommissa yms :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.