Tyyyylsä tiistai

Mahdottoman tylsä päivä. Pikkuinen nukkui kevyet kolmentoista ja puolen (13.5) tunnin yöunet ja heräsi vasta puoli kymmeneltä, vaikka odotin että seiskalta se pää jo olisi pystyssä pinnasängyssä. Sen jälkeen ei sitten olekaan nukuttu kuin kahdet minipäiväunet, mutta pian toivottavasti käydään jo yöunille. Aamun energisyys latistui sikapitkän päivän aikana ja vauvis on vaatinut kauheasti tänään niitä sirkustemppuja, jotta viihtyisi. Eilen oli ihan erilainen päivä, pieni viihtyi leikkiensä parissa paljon paremmin ja sain itse viihdytettyä itseäni omilla puuhillani. Tänään ehdin aloittaa yhden kortin askartelua, jäi kesken juuri kun keksin millaisen kortin tekisin ja ehdin kerätä materiaaleja kasaan. Yhtä kirjettä ehdin kirjoittaa pari sivua. Töitä ehdin tehdä sen verran että tilaukset tuli pakattua ja jotain uusia tuotteitakin meni kaupan hyllyille. Ja söin eilistä italianpataa samalla kun pieni veteli parit maissinaksut kitusiinsa pöydän ääressä istuen. Muuten koko päivä onkin mennyt keksien kaikenlaisia viihdytyskeinoja. Nyt se syö kaukosäädintä, se on kai se kivoin viihdyke. Sunnuntai-iltana se näppäili digiboksin kaukosäätimellä numeron 11 (Juniori-kana tietty, muttei siihen aikaan mitään sieltä enää tullut) ja eilen päätti nauhoittaa neloselta sääennusteen ja mitähän sen jälkeen olisi sitten pari tuntia tullutkin. Vaihtoi ekana kanavan kolmoselta neloselle ja sitten vasta painoi tallennusnamiskaa. :D Se tykkää muutenkin nelosesta enemmän kuin kolmosesta, Oprahia olisi ainakin kiva välillä kattella. :D Parasta on silti se tipu, joka Juniorilla paukahtaa ruutuun aina kun joku ohjelma loppuu. Se saa aina hihkumaan tai ainakin virnistelemään. :)

Hra L vietti shoppailupäivän. No hoiti se muitakin asioita maailmalla, mutta osaa se myös shoppailla. ;) Nyt meillä on sitten se kotiteatterikin, kun vaan rouva saisi koottua loppuun asti sen tv-tason. Ei siitä enää puutu kuin kiskot laatikoille ja saranoiden kiinnitys kaapin oville. Mutta koskahan sen saisi tehtyä. PS3:kin se vain yhä makaa koskemattomana laatikossaan. Mitä ihmettä?! Kummasti tuo vauva muuttaa elämässä tärkeysjärjestystä tai jotain, kun entinen minä olisi sen konsolin kiljuen raastanut laatikostaan esiin heti kun se kotiin tuli. Ja asentanut ja pelannut sitä formulapeliä. Hra L oli ostanut pikkutytölleen pienen betoniauton, semmosen +6kk-version ja kuorma-autonkin. Huomattiin viikonloppuna nimittäin, ettei meillä ole yhtään vauvan autolelua ja siellä mökillä kun oli lelukorillinen leluja, niin Kukkista kiinnosti suuresti ajoneuvot. Nyt on sitten kaksin kappalein isin (ja ensivuonna taas äidinkin) työpaikkaan liittyviä ajoneuvoja. :) Mulle herra puolestaan toi kaksi levyä suklaata (en mä muuta osannut kaupasta pyytää, mitäpä sitä muuta tarviikaan), jonkun koristeananaskasvin (se on hieno!), Eero Aarnion käheen vihreän heijastimen ja Stenvallin seinäkalenterin ensivuodelle. Ja saatiinpa kaksi ekaa blu-ray leffaakin; Sherlock Holmes sekä Ica Age 1, 2 & 3. Saas nähdä miltä se blu-ray sitten näyttää normidvd:hen verrattuna. Niin, kunhan saan sen tv-tason ekana koottua ja sen jälkeen tapeltua kaikki masiinoiden asennukset.

Seuraavaksi saadaan ruokaa nenän eteen. Sitten pitäisi varmaan kylvettää Lumi-Kukka, iltapuurottaa (se maistuu taas) ja alkaa koklata josko uni tulisi. Tulisipa, tää päivä on ollut nyt jo niin jumalattoman pitkä. Yleensä onneksi saan Villen kotiin jo neljän jälkeen, nää seitsemään asti menevät päivät on superpitkiä jos vauva sattuu olemaan vaativalla tuulella. Mutta on seiskakin parempi kuin kasi tai se ettei koko iltana tulisi kotiin. Joten hyvä näin! :) Ja jos tuo pieni simahtaa ajoissa (eli ennen kuin ite mennään nukkumaan), pääsen köllöttelemään sohvalle kullan kainaloon loppuillaksi. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.