Kortti pappalle

Tein tuollaisen kortin isukelleni. Pääsin käyttämään ekaa kertaa vähän aikaa sitten hommaamiani kruunu-korttipohjia. Mulla on myös cupcake-korttipohjia, joita olisi ihana päästä pian koekäyttämään!  Kun olisi sitä askarteluaikaa… tai sitten pitää keksiä miten saada Lumi-Kukka viihtymään tuhoja tekemättä askarteluhuoneen lattialla ;) Niin tai lykätä pikkuihminen illalla isinsä kainaloon ja mennä ite väkertämään jotain kivaa!

3 thoughts on “Kortti pappalle

  1. Pitää tilata jossain vaiheessa… Mutta sanotaanko, että viime viikkoina on tullut tilattua niin paljon kaikkea kivaa et ehkä mä pidän taukoa. Nimittäin tuskin jäisi tilaus vaan noihin kortteihin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.