Neljäs!

Huomasinpas alkuillasta, että pikkutytön suussa pilkistää jo hammas nro 4! :) Pari sille kolmoselle. En ole kyllä lainkaan varma onko ne hampaat etuhampaiden viereiset hampaat vaiko kulmahampaat. Muodon puolesta kyllä toiset etuhampaat, mutta emmä tiiä tuleeko vauvoille terävät kulmahampaat vai ei :D Jotenkin hankala hahmottaa mahtuuko siihen väliin kaksi vai neljä hammasta vielä…

Olin ahkera ja sain purkitettua lapsukaiselle ruokaa! Nyt löytyy sitten itetehtyjen valikoimaa ekaa kertaa lihapitoisena! Täytyypä sanoa, että tehosekoitettu jauheliha ei ollut kauheen herkun näköistä mössöä ;) Mutta eipä varmaan ole seuraava lihakokeilu eli kanakaan. Jos sitä tekisi joskus viikonloppuna vaikka. Ei viitti kuitenkaan liikaa pakkaseen tehdä sapuskaa, ettei lopu ruokapurkitkaan kesken. Ja kalaa pitäisi alkaa testailla. Sen ruoan kanssa Hra L saa kyllä auttaa mua, en oo mikään kalaexpertti.

Tänään vois oikeesti koittaa mennä aikaisemmin nukkumaan kuin yleensä. Jos tuo pikkuinenkin joskus nukahtaisi. Eilen valvoi kymmeneen. Tänään taitaa mennä samaan tällä menolla ainakin… Mutta jos sen jälkeen pian menis suihkun kautta sänkyyn. Vois lukea Anja Snellmanin Parvekejumalatkin loppuun. Tarkoitus oli se saada viikonlopun aikana luettua (kirja viikossa!) mutta en sitten ehtinyt tai jaksanut tai jotain. Enää ei ole kuin joku kymmenisen aukeamaa varmaan lukemista. Ja sitten saakin pohtia mikä kirja olisi seuraavaksi lukuvuorossa. :)

Kurkkuraastetta saattoi osua jonnekin muuallekin kuin vain suuhun... ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.