Tuhannesyhdes arvonta :)

Huomasinpa että olen blogiin kirjoitellut jo tuhat (1000!!) höpinää. Vautsi! Sen kunniaksi tulee arvonta! Kolme onnekasta kommentoijaa saa jotain, en tiedä vielä mitä. Mutta jos sinulta löytyy blogi tai muuten tiedän jotain mieltymyksistäsi, voin koittaa kehitellä voittajille jotain mistä voisivat oikeesti tykätä. 🙂

Kunhan laitat kommentoidessasi siihen tarkoitettuun kenttään sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), niin saan sitten otettua yhteyttä jos satut voittamaan. Onnea matkaan! Arvonta-aikaa viikonloppuun, vaikkapa lauantaina 20.11. klo 23:59 loppuu arvonta ja sunnuntaina arvon onnekkaat voittajat.

Saat toisen arpalipukkeen jos mainitset arvonnasta blogissasi, mutta mainitse maininnasta kommentissasi, niin tiedän antaa kaksi lipuketta. Voitot menee silti kolmeen eri osoitteeseen, jottei yhdelle voi tulla kahta. Semmosta. Onnea matkaan!

"Me valvotaan arvontakoneistoa ettäs tiiätte!"

10 comments

 1. Hanna says:

  Arvontaan osallistun 🙂
  Onnea 1000 kirjoituksesta!
  Sori kun olen huono kommentoimaan, blogissa kuitenkin vierailen erittäin säännöllisesti.

 2. Pirjo says:

  Onnea, se on monta tekstiä 🙂 Tuo teidän tyttö on sitten suloinen, on mukava käydä lukemassa kuulumisia. Ja arvontaan aina pitää osallistua 🙂

 3. Marja says:

  Pitkästä aikaa lukemassa ja törmäsin sit heti arvontaankin. 🙂 Sulla on kyllä täällä paljon kaikenlaista, täytyy joskus ajan kanssa tulla lukemaan enemmän. Nyt omaa blogia päivittämään.

 4. sanna says:

  Onnea tuhannesta postauksesta! Löysin tänne joku aika sitten kauppasi kautta ja jäin seurailemaan.

 5. tiliaa says:

  Oletpas ollut ahkera, kun on tullut noin paljon kirjoituksia :)! Täällä kans yks huono kommentoija, vaikka edelleen tulee luettua teidän kuulumisia. Ihanaa muuten, että jaksat askarrella edelleen, vaikka perheessä onkin pieni vauva. Multa on nimittäin maalaamiset ja muut jäänyt ihan melkein kokonaan ja se kyllä harmittaa.

 6. OK says:

  IHANAA lukea suloisesta Lumi-Kukasta, nähdä hänen kuviaan ja lukea muutenkin kuulumisianne! 🙂
  Poju ja Deegu olivat tosi söpöjä molemmat tämän viikon kuvassa! 🙂

 7. Regret says:

  Eksyin piiiiitkästä aikaa blogiisi ja tahtoisin osallistua arvontaan yhdellä arvalla 🙂 Onnittelut 1000.blogimerkinnästä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.