Uniremppa päivä 3

Ihan hyvä päivä, mutta päin ahteria meni silti nukahtaminen…

  • herätys klo 8:40 (nukuttiin ite kasiin, muuten olisin mennyt aikaisemmin jo herättelemään, nyt herätykseksi riitti kun avasi Lumi-Kukan huoneen oven)
  • päiväunet #1 klo 11:40-13:05
  • päiväunet #2 klo 15:40-16:25
  • yöunille nukahdus klo 23:20 (huoh…)

En ymmärrä miten tollanen tirriäinen jaksaa valvoa noin pitkään. En varsinkaan kun meillä oli toimintaa päivässä normaalia enemmän. Vietettiin joku puolitoistatuntinen töissä isin ja mummun riesana tossa päiväunien välissä :D Taidettiin me ihan tervetulleita vieraita kyllä olla, tai ainakin tuo pienempi. ;) Ja illalla mentiin sairaslomalaisveljen luokse vierailulle ja sielläkin meni joku puolitoista tuntia. Ja silti himskatin pikkuihminen valvoi ja valvoi ja valvoi… Ei ymmärrä! Laitoin pienen sänkyyn jo joskus pari tuntia ennen nukahtamista, mutta kun ei mitään väsymyksen merkkejä alkanut ilmaantua, tultiin takaisin olohuoneeseen. Ja joskus yhdentoista aikaan taidettiin tyttö viedä taas sänkyynsä ja heti alkoi huuto kun sinne joutui. Rauhoittui onneksi ihan sillä kun pidin kättäni pienen vatsan päällä. Ei tarvinnut edes silitellä, riitti kun kosketti. Rauhoituttuaan neiti jaksoi vielä potkia pinnoja ja muuten voimistella, kunnes onneksi lopulta nukahti. Ja mun ei tee mieli mennä lainkaan nukkumaan, kun nyt vihdoin keskellä yötä olisi sitä omaa aikaa… Sain onneksi askarreltua yhden kortin tänään! :) Kyläilyreissun jälkeen pieni jäi kortin teon ajaksi isin seuraan sohvalle ja äiti karkasi askartelupöydän ääreen. Enkä tehnyt edes joulukorttia, jee! :) Laitan siitä huomenna kuvaa…

Vaikka kello on hirmu paljon (23:40), taidanpa mennä vielä askartelupöydän ääreen. Sama se sitten herääkö väsyneenä vai väsyneenä, kun kuitenkin herää väsyneenä. :D Ville meni jo nukkumaan ja munkin pitäisi, mutta valvonpa kerrankin vähän ylimääräistä. Ehtii sitä sitten nukkua loputtomasti kun heittää joskus vanhana veivinsä. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.