Uniremppa päivä #4

Uniremppa päivä #4

Emmä tajua miten noin pieni ihminen jaksaa noin pienillä unimäärillä, kun jokunen viikko sitten nukkui pelkästään yöllä parhaimmillaan 13h ja nyt ei nuku niin paljon edes päiväunineen. Mutta ei kai sitä malta nukkua kun pitää seistä ja seistä ja seistä. 🙂 Koko ajan käyttää äitiä tai isiä kiipeilytelineenä. Ja koittipa käyttää Deeaakin, mutta siitä ei tullut oikein mitään. 😀 Kukkis on jo painavampikin kuin Deegu! Deea tuntuu ihanan kevyeltä kannettavalta Lumi-Kukkaan verrattuna. 🙂

  • herätys klo 8:50 ihan omia aikojaan (nukkui yöllä 9.5h)
  • päiväunet #1 klo 10:40-11:30
  • päiväunet #2 klo 14:50-16:05
  • yöunille nukahdus klo 21:45 (ja tää tuntui toooosi aikaiselta eiliseen verrattuna!)

Sellanen päivä. Välillä viihtyi hyvinkin omien leikkien parissa, välillä ei meinannut olla millään tyytyväinen mihinkään. Ehdin askarrellakin taas yhden kortin! Ja leimailin jouluisia kuvia ja tekstejä Regretille, kun ollaan sovittu että leimakuvia vaihdetaan. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä itse saan. 🙂

Ite valvoin viimeyönä johonkin yhteen asti. 10 vaille taisi kello olla kun kömmin sänkyyn ja ehdin tehdä neljä joulukorttia! Aamulla väsytti niin julmetusti, mutta oli ne kortit sen arvoisia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.