Parhaat ystävät

Parhaat ystävät

Miltäs toi sun nenä tuntuikaan...

Onpa sulla iiiisot hampaat!

Äiti saanks mä tulla kattoon millasia kuvia oot ottanut?

Se nuolee mun korvaaaaa...

Kuvat kertonevat kaiken 🙂 Kukkis ja Deegis ovat mitä parhaimpia ystävyksiä. <3

Tänään oli viimeinen virallinen vauvatapaamiskerta. Hurjasti tässä ööö… noin neljän kuukauden aikana on tapahtunut, kun alkuun vanhimmatkin vauvat olivat niin pieniä ja avuttomia. Pikkuhiljaa on alettu konttailla ja muutama jo tukea vasten hienosti seisoo/käveleekin. Itse ei sillä tavalla oman lapsena kasvamista näe kun joka päivä jatkuvasti on pikkuisen seurassa, mutta muiden lasten kohdalta sen hyvin näkee miten kaikki muuttuvat koko ajan enemmän taaperomaisemmiksi. Toki nuorimmat on vielä ihan vauvoja, joihin verrattuna oma pieni tuntuu niin isolta. 😀

Vauvatreffien jälkeen käväistiin kahdesti poliisiasemalla. Ekalla kerralla sain mukaani Villen täytettäväksi lappusen jotta passia voidaan hakea ja toisella kerralla sitten saatiin passihakemus tehtyä, kun oli antaa hakemustädille se isän lupa, passikuva, äidin passi, pikkuisen kelakortti ja 48€ rahaa. Tollakin reissulla (poliisiasemalle on matkaa ehkä max 2km meiltä) huomasi taas että mun auto ei tosiaan ole ehkä välttämättä se kaikkein paras talviauto… Vaikka kaasua painaa kuinka varovasti, se meinaa silti lipsua, tosin eipä se mihinkään oikeesti lähde käsistä kun tietokone pitää siitä huolen, mutta eipä tuolla huvikseen lähtisi liukkaalla kelillä pitkälle ajelemaan. Kesäkelejä odotellessa…

Niin, viikon päästä saadaan sitten passi hakea. 🙂 Sormenjälkiä ei sentään noin pieneltä vielä oteta, olikos se raja vasta 12v. Ja ei tarvinnut edes herättää pikkuista turvakaukalosta, riitti kun nostin kaukalon tädin nähtäville (jumankekka vaati voimia nostaa se niin korkealle!!), niin se tunnisti saman tyypin kuin passikuvassa oli. En kai mää vieraan lapsen kuvilla passia meniskään hakemaan. 😉 Täytyy se  vauva silti jollain tavalla ainakin periaatteessa tunnistaa samaksi kuin kuvassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.