4 vuotta bloggailua!

Huomasinpa juuri, että kirjoitin ekan blogihöpinäni tasan neljä vuotta sitten, 4.1.2007! :) Niin se aika vaan menee… Alkupään kuvat on vaan kadonneet, kun tuli edellisen kotisivutilantarjoajan kanssa joku paha ongelma sillon joskus, kun heidän systeeminsä kaatuivat. Mutta pääasia että tekstit on tallella! :) Niitä on hauska aina välillä lueskella.

Alkupäätä tutkaillessani tuli mieleen, että pitäisi enemmän muistaa valokuvata kaikki saapuneita posteja (ei laskuja nyt kuitenkaan, hihi), kun niitä on niin kiva katsella myöhemmin! :) Ja musta on kiva katsella muittenkin posteja, niin kuin swappeja tai kortteja tai tilauksia. Posti on pop! :)

2 thoughts on “4 vuotta bloggailua!

  1. Olen samaa mieltä – posteja täytyy kuvata! On niin ihana katsella mitä kivoja posteja olet saanut :)

    Onnea 4-v blogille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.