Äiti

Äiti

Väittäisinpä että Lumi-Kukka osaa jo sanoa ekan maagisen sanansa – äiti. Ei voisi selvemmin ihan oikeesti sitä sanaa lausua ja useampaa kertaa vielä varmistukseksi. 🙂 Voi toki olla että kuulen vielä harhoja, mutta kunhan Hra L:kin todistaa sen, niin ehkä se sitten oikeesti on totta. 🙂 Mun ihana lapsi!

6 Responses »

 1. Pitkästä aikaa lukemassa sun juttuja… Ei vaan ehdi lukea muiden blogeja, saati sitten kunnolla päivittää omaansa. Pikkumies pitää aika kiireisenä, jonka lisäksi nyt oon joutunut aloittamaan jo jonkun verran töitä ja sitten pitäisi ehtiä pitää opinnot ajan tasalla.

  Mutta nyt käytän kyllä tämän unipätkän ”hyödyksi” ja rentoudun vähän lukemalla blogeja. 🙂

  Kiva, että ensimmäinen sana on jo lausuttu. 🙂 Mä kyllä saan varmaan odotella sitä aika pitkään vielä. Uskoisin, että ensimmäinen sana on ”pappa”, koska tuo mies on sitä yrittänyt siihen aivopestä. Mutta voihan se olla myös ”mamma”, koska sitähän mä hoen päivät pitkät… 😀

  • Sama juttu täälläkin, ettei oikein ehdi lukea blogeja. Välillä sitten otan kunnon urakan ja luen ihmisten kuulumisia vaikka tunnin putkeen, mutta se kommentointi on vähän niin ja näin. Välillä sentään muistaa kommentoidakin. 🙂

   Meillä on pitkän aikaa jo hoettu ”papapapapapaa”, ”mamamamamamaa” ja ”vavavavavavaa” eli tietty siis isiä, äitiä ja vauvaa 😀 Joopajoo! 😉

 2. Eka sana on varmaan kyllä ihana <3, onnea pikku-kukkikselle — tähän laittaisin huutomerkkejä mutta jostain syystä en saa enää isoja kirjaimia enkä caps lockia toiminaan… tähän hymiö, heh. oivan suusta ollaan myös kuultu äiti ja isi-sanat, aamulla herättäessä, mutta ei kuitenkaan päivittäin niitä sano joten en sitten tiedä ollaanko kuultu ihan omiamme, heh.

  • Onkos Oiva käynyt näppäimistöä säätämässä? 😉

   Meillä ei vielä ole isi-sanaa tullut missään muodossa. ”Dea” sanoo välillä tarkoittaen ehkä Deeaa tai koiraa tai jotain ja kovasti joku ”tutti” tyyppinen sana myös tulee, mutta se on varmaan vaan jotain hokemista.

 3. juu, kyllä syyttävä sormi osuu oivaan… onneksi löytyy toinen näppis käyttämättömänä, täytyy vaihtaa tänään. näppiksen rämpyttely on kyllä kiellettyä, mutta varvistamalla oiva ylettyy tähän…

  • Meilläkin kovasti näppäimistöä rämpytetään, se on vaan kivaa 😀 Kukkiksella on kyllä omakin näppäimistö lattialla, mutta eihän se ole niin mielenkiintoinen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.