Alkuviikon kuulumisia

Eilen oli taas sellainen itkukiukkuaamu, että suunnitelmiin tuli vähän muutoksia. Pikkuihminen ei sitten nukkunut pitkään vaikka meni nukkumaan myöhään – reilut 9h ei tosiaan riitä yöuniksi. Siispä Kukkis sänkyynsä ja pian se siihen nukahtikin ja me saatiin sitten taas omaa aikaa ja nautiskeltiin auringosta pihalla.

Siivoojaleidit tulivat joskus kahden aikaan soittamaan ovikelloa ja siihen tyttönen sitten heräsikin. Lähdettiin alkuillasta kävelemään rantaravintolaa kohti ja syötiin siellä reissun ekat pihvit. Oli kyllä hyvää ruokaa, mutta eipä toiste tee mieli mennä tollaseen paikkaa jossa saa pulittaa 60€ pois lähtiessä. Ekana meinasivat pyytää meiltä melkein kympin ylimääräistä, mutta onneksi huomattiin että epäselvässä kuitissa oli jotain outoa – oltiin muka juotu neljä pientä oluttuoppia. Jaa missä välissä, kun ei ite oltu moista huomattu?! :D Jonkun toisen pöydän tuopit vissiin eksyneet meiän laskuun.

Ehdittiin sopivasti kotiin Emmerdaleksi. ;) Ja illemmalla katottiin ”Tyttö joka leikki tulella”. Ihan loistava sekin!

Tänään herättiin taas liian vähien unien jälkeen. Tai kyllä me vähemmällä unella pärjäävät saatiin tarpeeksi unta, ei me sentään kiukutella jos herätään liian aikaisin. ;) Yö oli itellä kyllä ihan levoton, unet oli mitä ihmeellisempiä. Mutta Kukkis oli taas kiukkuinen. :/ Nukahti kyllä autoon kun lähdettiin taas aamutoimien jälkeen liikenteeseen.

Suunnattiin tällä kertaa sellaseen vesiluolaan, jossa elelee pieniä rapuja.  Se paikka oli vähän raskas, kun rattailla sinne ei päässyt ja jouduin kantamaan 10 kilon lisäpainoa rappusia kavutessani. Mutta toisaalta kiva sitä pientä on kantaa, kun kantamus saa niin paljon huomiota muilta ihmisiltä. :) Vaalea pikkulapsi on nähtävyys! ;)

Toinen paikka jossa käytiin, oli kaktuspuisto. Onneksi siellä oli huomioitu nekin jotka eivät rappusia käytä ja päästiin rattailla ihmettelemään kymmeniä ja kymmeniä jänniä kaktuksia. Kuvat on vielä kameran sisuksissa, mutta koitan huomenna edistyä niiden kanssa.

Kun palattiin kotiin, siivoojat olivat tietty just sillon tulossa meille. Tehtiin siis vielä pieni autoilulenkki ja annettiin niitten siivota rauhassa. Lumi-Kukka aloitti taas kiukuttelunsa ja sitä jatkuikin sitten niin kauan kunnes lähdettiin uudelleen autoilemaan. Autoon pieni onneksi nukahti ja olikin loppuillan ihanan hyväntuulinen! Saatiin ajella ekan kerran pimeässäkin. Se oli kyllä mun ylivilkkaan mielikuvituksen takia vähän pelottavaa, vaikka eipä tällä saarella kissaa hurjempia petoja olekaan. :D Ajettiin kansallispuistonkin ohi ja nähtiin se tienpätkä jolle ite mentiin sillon viikonloppuna ajelemaan keskelle ei mitään – sieltä tuli jonkun auto! Enpä olis ite sitten uskaltautunut pimeällä!

Illalla katottiin vielä kolmas osa tuota ruotsalaista trilogiaa – ”Pilvilinna joka romahti”. Ihan superhyvä! Olis saanut jatkua vielä vaikka tunnin tai pari. :) Mun on varmaan pakko hommata toi sarja kirjoina odottamaan lukemista. Ei taida muu auttaa. Ihan heti ei tee mieli lukea, mutta sitten kun on vähän kulunut aikaa.

Tällaista tänne päin. Tänään oli ekan kerran vähän sellainen olo että odottaa jo kotiinpääsyä. Ihan hyvä, kun ei tässä kuitenkaan enää ole kuin muutama päivä siihen kun kotiudutaan.

Toivokaamme, että Lumi-Kukka nukkuu aamulla kahdeksaa pitempään. Nukahti tänäänkin vasta joskus 11 aikaan. Ei tiiä mikä siinä on kun kotona malttaa hyvinkin nukkua 12-14h, mutta täällä jo 10h tekee tiukkaa. Saas nähdä miten sitten taas kotona menee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.