Jännitystä ilmassa?

Hihii, taitaa olla jotain pientä jännityksenpoikasta ilmassa, kun yö jäi hyvin vähäuniseksi. Ei vaan väsyttänyt ja päässä pyöri kauhea läjä muistettavia asioita. Joskus keskellä yötä tuli mm. mieleen että aurinkolasit on vielä kaivamatta esiin. Omistani ei ole kyllä hajuakaan missä ovat, mutta Lumi-Kukan on sentään yhdessä tietyssä paikassa – kai. Ja sitten tuli mieleen jossain vaiheessa missä yksi pikkuihmisen hyvä kesähattu saattaa olla. Yksi on jo pakattu, mutta se toinenkin olisi hyvä. Ja sitten muistin että pitää ottaa myös joku kesäpipo mukaan kun varmasti hyvin tuulisiinkin paikkoihin eksytään. Ja tätä listaa voisi jatkaa ja jatkaa… Jotenkin yöaikaan aivot alitajuisesti jatkavat ajattelutoimintaa ja silloin jopa tulee mieleen oleellisia asioita.

Onneksi ensiyönä ei voi enää miettiä mitä tarvii vielä kaivaa esiin ja ottaa mukaan. Mutta mahtaakohan silti saada sen kummemmin nukuttua… ;)

Nousin joskus varttia vaille seitsemän sängystä ja nyt, puoltatoista tuntia myöhemmin, on jo tehty tän päivän työtkin ja kirjoitettu yksi virallinen postcrossing-kortti ja kaikenlaista. Tehokas aamu!

Pitänee tossa ysin aikoihin herätellä pikkuihmistä, niin osuu päiväunet sitten automatkalle sopivasti ja ehkä illallakin sitten uni tulisi jossain vaiheessa ennen yötä.

Lisää raporttia tunnelmista viimeistään illalla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.