Käsirisottoa

Käsirisottoa

Tänään sotattiin oikein urakalla, pikkuihminen söi puolentuntia kala-porkkana-maissi-risottoa vapaalla tyylillä – lähinnä vasemmalla kädellä. (Taas merkkejä vasuriudesta…?) Onneksi meillä on myös siivousorjia, jotka tekevät työtä ruokapalkalla. 😉

Syliin tais tipahtaa jotain...

Otetaas tuolta toi porkkananpala...

Naminami!

Siivoojaorja #1 valppaana!

Siivoojaorja #2 työskentelee.

2 Responses »

  1. Onpas Kukkis (jee, uusi näppis asennettu :)!! – isot kirjaimetkin toimii taas) taitava sormiruokailija! Jos tuollaisen lautasen antaisi Oivan eteen niin veikkaisin että lautanen olisi aika pian lattialla… 😉 Lähinnä Oiva siis sormiruokailee suoraan tuosta syöttötuolin tarjoittimesta. Riisitkin löytyvät usein lattialta… nirso herra meillä, heh.

    Meillä on kovin samanmoinen siivousorja, jota Oiva tosin usein syöttää ihan kädestäkin… 😉

    • Mäkin pelkäsin että lautanen joutuu lattialle palasina, mutta tuntuu että tollanen painava särkyvä lautanen toimii kuitenkin paremmin kuin kevyt särkymätön. Hienosti tyttönen kyllä osaa jo syödä sormilla, toki paljon menee ohi suunkin, mutta suuhunkin menee paljon.

      Kukkis ei vielä ole tainnut tajuta että koiria voisi ihan syöttämälläkin syöttää. Leipää se joskus antaa Deean syödä kädestään, mutta emmä tiiä onko se mitenkään tarkoituksenmukaista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.