Laukkujen pakkailua…

Laukut ovat alkaneet täyttyä vaatteista ja muuta omaisuudesta. Nyt vain odotellaan että aika kuluisi nopeasti. :)

Tänään käytiin iltapäivällä kuumimman paahteen loputtua kaupungilla, vai kylällä… no kuitenkin kiertelemässä vielä kauppoja. Löydettiin kuin löydettiinkin vielä loput kolme tuliaista – nyt on sitten jotain pientä äipälle, anopille ja Nea-kummitytölle. Nuo kolme oli vielä tähän asti työnalla, kun ei missään tullut vastaan mitään sopivaa. Ja kävelyurakan jälkeen pulahdettiin altaaseen. Kukkis vain naureskeli rattaissa, kun isistä ja äitistä näkyi vaan päät veden pinnalla :D

Auto käytiin hakemassa aamupäivällä pois. Se olikin ihan märkä öisen sadekuuron jälkeen! Viime yönä satoi ekan kerran koko reissun aikana ja tänään tuli  myös illalla joskus ennen seiskaa joku kuuro. Ja säätiedotus lupailee enemmänkin kuuroilua ensiviikolle. Hyvä ajoitus meillä siis reissumme kanssa. :)

Ei me sitten muuta olla tänään tehtykään. Kukkiksen päiväunien aikaan saatiin vielä nautiskella auringosta. Sää on kyllä kerta kaikkiaan suosinut meitä, aurinkoa jokaikinen päivä! Sadetta oltais kyllä toivottu yhdeksi päiväksi, niin oltais menty sateessa ajelulle. Mutta ei voi valittaa. ;)

Yöunet on senkun vähentyneet… Nukahdus klo 23 aika tarkkaan joka ilta ja nyt kahtena aamuna pikkuihminen on herännyt jo seiskan aikaan, mutta sentään suostunut vielä nukahtamaan tunniksi meiän väliin kun ollaan pieni kannettu omaan makuuhuoneeseemme. Huomennakin varmaan herää noin aikaisin, vaikka saisi nukkua vähän pitempään, jotta lentomatka menisi ilman kiukkuiluja…

Saadaan onneksi pitää tää kämppä aamukymmenen sijasta puoli kahteentoista, kun käytiin vastaanotossa kysymässä asiasta. Ja mercedesmies hakee meiät vastaanotosta varttia vaille 12. Ville oli fiksuna ottanut meille tollasen yksityiskuljetuksen lentokenttäkuljetuksiksi, säästyttiin tullessa ja säästytään mennessä hikiseltä turistibussilta. Jee! Elämän pieniä iloja nämäkin. :) Oltiin yllättäen ainoita jotka kuljetuksen oli ottaneet siitä koneellisesta joka tänne tuli, vaikka hinta oli vaan joku 20 euroa. Taksikin maksaisi vissiin kympin kentältä tänne, joten ihan taksin hintainen juttu. Ja turvakaukalokin autosta löytyi ainakin tullessa, varmaan huomennakin.

Lento lähtee näillä näkymin klo 14:05 eli kaksi tuntia myöhemmin kotimaan aikaa. Ja Hki-Vantaalla pitäisi olla klo 22:00. Ja kotona varmaan sitten joskus ennen kahta. Tulee mielenkiintoista, kun autossa Kukkis varmaan nukkuu koko matkan (tai huoltoaseman kaupassa pitää välillä käydä kun kotona ei oo vaippojakaan eikä mitään syömistä) ja kun on nukkunut sen noin 3h, niin nukuttaako enää kotona?! Jaa-a… Mielenkiintoista… Kiva jännitysmomentti. Tosin eipä sitä itekään millään heti saa nukuttua, menee varmaan aika myöhään ennen kuin uni tulee.

Oli muuten hauskaa tänään kun Lumi-Kukka meni ekaa kertaa tekemään tuttavuutta nurmikon kanssa. Ihmetteli hieman mitä ihmettä tää vihreä oudon tuntuinen oikein on. :) Kuvia on nurmikkoon tutustumisesta runsaasti, tosin vielä muistikortilla. Siirtelen niitä koneelle varmaan vasta kotona. Väsyttää jo siihen malliin ettei jaksa tänään enää. Nyt odotellaan vain milloin pieni ihminen nukahtaa, niin pääsis ite nukkumaan. Vielä mennee puolitoista tuntia mikäli normaalin aikataulun mukaan elellään… Ja mä ehdin taas virkistyä siihen mennessä sen verran, ettei heti uni edes tule. Argh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.