Loppu lähestyy…

Huomenna pitää sitten jo pakkailla laukut ja valmistautua henkisesti kylmyyteen. ;) Mutta kyllä nyt jo odottaakin kotiutumista, vaikka täälläkin on tosi kivaa. Koti on silti aina se paras paikka! Koiruuksiakin on ikävä.

Mitä me ollaan puuhattu viimeiset kaksi päivää… hmmm… Haettu ruokaa intialaisesta ravintolasta ja tänään pizzeriasta. Katsottu kaksi elokuvaa – ”Storm ”ja ”Road”.  Ollaan katsottu ennen nukahdusta Jerry Springeriä. Rusketuttu ja pisamoituttu. :D  Löydetty saarelta vielä pari ennen näkemätöntä paikkaa. Uskaltauduttu krääsäkauppoihin katsomaan josko löytyisi vielä jotain ostettavaa. Saatu ravintoloiden sisäänheittäjiltä lappusia ja ennen kaikkea huomiota Lumi-Kukalle (ja ne on yleensä ukkoja ja silti ne lepertelee…!). Ollaan ostettu kortteja, mutta yhtään ei olla vielä lähetetty. Pitää huomenna kirjoittaa loput kortit ja kiikuttaa ne postiin. Vielä ehtii hyvin. ;) Ja ollaan nautiskeltu toistemme seurasta. Ei tosiaan millään tavalla ole ärsyttänyt olla kahta viikkoa ihan joka hetki kolmestaan, on ollut ihan huippua viettää aikaa tiiviisti yhdessä mun kahden suosikki-ihmiseni kanssa! :) Ja voin sanoa, että tuollaisen pienen ihmisen kanssa on varsin kiva matkustaa!

Niin ja Lumi-Kukka on vanhentunut kokonaisen 10 kuukauden ikään tänään. Ihana iso tyttö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.