Mainio tiistai

Päätin että tänäaamuna Kukkis saa nukkua ihan niin pitkään kuin ikinä jaksaa – mä käytän sen nukkumisajan tehokkaasti hyödyksi. Ja näin tein! Sain kauppani tilaukset ajantasalle, kaikki maksetut tilaukset on nyt sitten vain odottamassa postitusta isossa vinossa pinossa. Tilasin lisää kortteja. Siivosin kaikki lelut ja kirjat lattialta ja kaikenlaista pientä sain aikaan. Jee! Huomenna aamulla sitten herätään aikaisin, sama se jos sitä päivän vielä siirtää. Pääasia että sain kaikki odottavat hommat tehtyä ja sain siitä taas hirmuisen energialatauksen. :)

Kukkishan sitten myös nukkui. Heräsi vasta yhden aikoihin ;) Ja nyt lattialla leikkii mitä hyväntuulisin lapsi, joka välillä jammailee Vh1-musakanavan tahtiin äidin kanssa. :)

Taidanpa tänään laittaa vielä muutaman postikortinkin maailmalle. Postcrossailuintoakin löytyy! Ja osallistuin eilen taas ”pitkästä aikaa” muutamaan Swap-botin swappiinkin. Niin ja tilasin yhden taimikasvatusta helpottavan jutun samalla kun tilasin pari aluslakanaa Kukkikselle. On niin säälittävä tilanne, että meillä taitaa olla vaan kaksi sopivan kokoista aluslakanaa pinnasänkyyn… Nyt on tulossa oranssia ja limeä! Ja ne menee sitten seuraavaankin sänkyyn, kun ne on vähän isommat kuin pinnasänkylakanat.

Tekisinpä mieli mennä ostamaan ”kevään” ekat tulppaanit. Ja kevätesikkoakin on taas ikävä – jokohan niitä löytyisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.