Päiväunettomuutta

Otsikkokin se jo kertoo – tänään ei nukuttu lainkaan päiväunia. Tai no tavallaan kai sitten kuitenkin nukuttiin… Lumi-Kukka simahti varttia vaille kahdeksan, vain herätäkseen puoli yhdentoista aikaan. Koitettiin molemmat saada pientä nukahtamaan, mutta ei toivoakaan. Ja tuossa se yhä roikkuu tv-tason ääressä vaikka kello tulee yksi. Että semmosta. Ei missään olis mitään kasvatuslaitosta, jossa saataisiin korjattua unirytmit kohdilleen?! Tää on jo ihan mahdotonta ja toivotonta. Ja tota päiväunettomuutta en ymmärrä, miten voi jaksaa vajailla yöunilla valvoa koko päivän kuitenkin ihan hyväntuulisena?!

Eilen meillä simahdettiin puoli kahdelta – parempi sekin kuin se la-su yö. Tänään ei taida puoli kahdelta vielä uni tulla, niin energiseltä vaikuttaa. Ei meitä isoja ihmisiäkään väsytä, kun ruho elää vielä reissuajassa eli kello tulis vasta 11, mutta olis se silti kiva saada tuo rytmi hiukan normaalimpaan suuntaan. Ja taas mä ajattelin, että kun se nukahtaa ennen kasia, se nukkuu varmaan aamukasiin asti. Pöh!

Toivottavasti päiväunettomuus ei jatku, kun sitten menee tältä akalta hermot jossain vaiheessa, jos kaikki oma aika ryöstetään pois. Tänäänkin tuo Kukkiksen iltainen uniaika meni sitten töitä tehdessä, piti kirjoittaa puhtaaksi varastojen arvot. Ei oman kauppani vaan tuon perheyrityksen. Eikä siitä saa edes mitään palkkaa vielä, kun työt ei muuten oo vielä alkaneet. Pian nekin kyllä alkaa. Tänään sain jo tutkailtavaksi uuden laskutusohjelman, pitää vaan ehtiä se asentamaan koneelle.

Ootan töiden alkamista jo ihan kauheasti! Johan tässä on kotona oltukin joulukuusta 2009 asti! :) Toki tuntuu kurjalta missata viikossa se joku 18 tuntia pikkuihmisen elämästä, mutta jää mulle onneksi 150 tuntia viikossa yhteistä aikaakin. :) Töihin en menisi kyllä vielä pariin vuoteen ellei kyseessä olisi oma perheyritys ja mukavat työkaverit ja kivat puuhat. Enkä mä haluu että mun tilalle tulis joku toinen akka, kun sitten se valtais kaikki mun hommat ja mulle ei jäis enää mitään. Parempi siis pitää kiinni omista jutuista. :)

Mutta jospa hipsisi pikkuhiljaa suihkuun ja katotaan sitten montako tuntia tuo Kukkis meiän sängyssä möngertää ennen kuin sen saa kantaa omaan huoneeseensa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.