Täynnä aurinkoenergiaa :)

Lanzaroten reissu taisi toimia niin kuin toivoinkin – akut on täynnä aurinkoenergiaa. :) Intoa olisi tehdä vaikka mitä täällä kotona! Järjestely/siivousprojekti etenee hitaasti mutta varmasti. Sitä tahtia kun Lumi-Kukka antaa ahertaa. Tänään tyttönen oli kuutisen tuntia hoidossakin mun vanhempieni luona, kun äiti pariinkin otteeseen vinkkasi, että mielellään ottaisivat tytön hoitoon pitkästä aikaa. :) Sain siis ihan omaa luksus-aikaa! Käytin ajan hyväksi niin että ekana kotimatkalla menin parin kaupan kautta ja kotona sitten tuhlasin aikaani kolmenkin eri nettiputiikin vaatevalikoimia selaillen. Keksin että töiden alkamisen lähestymisen kunniaksi voisi pitkästä aikaa ostaa vähän uutta vaatetta. Kuluneen vuoden aikana vaatetta on lähinnä ostettu tuolle pikkuihmiselle – jostain kumman syystä ne vaatteet jää nopeemmin pieneksi kuin omat. :D Itse asiassa mulla oli tänään päällä farkut, jotka ei millään meinanneet pysyä päällä kun ne oli niin isot! Olen siis pienentynyt viime huhtikuusta, jee! Jouduin jättifarkkuihin (haha) turvautumaan, kun tein koirien kanssa sellaisen lenkin että loppumatka kahlattiin hangessa joka ylsi melkein polviin asti. Kengät, sukat ja farkut kastuivat aika totaalisesti. ;) Mutta oli hauskaa! Ja lenkin jälkeen maistui vaahtokarkki-kermavaahto-suklaaraaste-kaakao!

Illan aikana sain vähän järjesteltyä olohuonetta ja ahersin myös kauppani parissa aika paljon. Kauppa nimittäin tulee muuttumaan paaaljon kivemmaksi tässä lähiviikkojen aikana! :) Hommaa on, mutta mää nyt oon niin hullu että ryhdyn tollaseen urakkaan.

Jospa huomenna vaikka saisi eteisen siivottua. Hiukan hävettää missä kunnossa se on… Sen nyt kuitenkin ekana näkee kun tänne tulee käymään. Villen isä kävi tänään yllärivisiitillä ja oli kyllä sen näköistä eteisessä ettei nää siivoa varmaan koskaan… :D Mutta se on seuraava projekti!

Kukkis nukahti tänään peräti kahdentoista aikaan jo. Harvinaisen söpösti nukahtikin uuden pehmopupunsa kanssa. :) Näytän kuvia kunhan saan siirrettyä kaikki loput reissukuvatkin koneelle. Miten niin saamaton?! Se kuvien siirtäminen vois olla hyvä projekti viikonlopulle. Alkaa itteäkin jo ärsyttää nää kuvattomat höpinät, mutta kun koneella ei oo mitään tuoreita kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.