Tietoteknisiä ongelmia

Perjantaina sattui jotain mystistä, kun en päässyt yhtäkkiä enää kirjautumaan windowsiin. Salasanaa ei Lumi-Kukka ainakaan osaa vaihtaa ellei pieni ole sitten joku nörttivauva :D Mutta ei auttanut vaikka miljoona kertaa koklasin sitä salasanaa kirjoittaa, koitin sellasta näytössä olevaa näppäimistöäkin jota hiirellä klikkailtiin, jos vaikka joku nappula olisi seonnut tai jotain. Ja maksoin 12 euroa ohjelmasta, jolla saa nollattua windowsin salasanat. Ylläripylläri sekään ei auttanut. Koklasin Nortonin tarjoamaa ohjelmaa joka ei vaatinut windowsiin kirjautumista. Ei löytänyt mitään pahiksia koneelta. Käsittämätöntä! Onneksi mulla oli kaikki omat tiedostot varmuuskopioitu, niin mitään tärkeää en menettänyt. Ja on kai se tavallaan kiva aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä, tai jotain… Omat tiedostot on koneelle jo siirretty, mutta ohjelmia pitää alkaa uudestaan asennella. Ihan kuin ei muuten olis jo tarpeeksi tekemistä… Mutta pääasia että kone toimii taas! Kaikkea sitä sattuu… Kannattaa siis luoda se windowsin salasanan muutoslevy (vai mikä ikinä olikaan) kun tuollaistakin voi näköjään sattua. Sen cd:n/muistitikun avulla olisin ehkä saanut sen salasanajutun ratkaistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.