Kiva alku viikolle

Jipii, tänäänkin mentiin nukkumaan heti yhdeksän jälkeen! :) Ja toinen jipii, Hra L kertoi tuossa iltapäivällä, että voisin tulla huomenna ekan kerran töihin! Heti iski pieni jännitys ja kauhea into! Eihän mulla oo vielä edes niitä uusia työvaatteita, hahaa :D Ehkä mä selviän vanhoilla vaatteilla, kun ei töissä vielä tähän aikaan vuodesta oo kuin pari elementtiukkelia ja toimistossa Hra L ja Nti T (joka myös anoppina tunnetaan). Eikä töissä keskellä talvea mitään asiakkaita juokse arvostelemassa toimistotätien pukeutumista. :D Mutta vitsit, sikakivaa päästä töihin! Päästä valloittamaan taas oma työpöytä ja sisustaa oma nurkkaus kivaksi (tarvitaan joku kasvi ja jokunen pikkupupusen valokuva tietysti). Mun työtuoli saattaa olla vielä täällä kotona, kun se oli mun askartelutuolinani tässä äitiysloman aikana.

En mä enää edes muista mitä kaikkea pitää ottaa töihin mukaan… Varmaan kaivaa vaatekaapista iso kassi johon tää mun jättikannettava mahtuu ja laittaa kassiin kalenteri ja muistikirja ja kynä ja lompakko ja… Niin ja tarviihan töissä jotain juoda ja syödä. Joo ja aamulla tarvii varmaan hiukan laittaa hiuksia, kun oon laiskistunut siihen pisteeseen etten jaksa tehdä hiuksille aamuisen pesemisen jälkeen muuta kuin harjaan ne märkinä sopivaan muotoon ja annan kuivua omia aikojaan. Ei pää pahan näköinen sillaikaan ole, mutta olis se ihmistenilmoilla kivempi jos tukka olis edes jotenkin vähän laitettu. Ja sitten mun tarvii miettiä mitkä vaatteet laitan päälleni.

Lumi-Kukka pääsee mummilaan hoitoon. Onneksi tuo hoitoasia on noin helppo juttu, kun tyttö saa olla tuttujen ihmisten kanssa tutussa paikassa. Tuskin pistää pahakseen kun pääsee hoitoon, saa kattella välillä eri leluja ja naamoja kuin jatkuvasti kotona.

Ekan työpäivän jälkeen pääsen kirpputoreilemaan isomahaisen Suvin kanssa. :) Suvi ei ole lihotuskuurilla vaan jakautuu huhtikuussa kahteen osaan. ;) En ole kirpputoreillut tosi pitkään aikaan. Nyt on sitten hyvä päästä taas katselemaan valikoimia ja poimimaan toivottavasti jotain kivaa tuolle pikkuneidille.

Keskiviikkona on sitten vihdoinkin 10kk-neuvola ja torstaina mennään Turkuun jos vain flunssa ei iske. Turussa on tiedossa taaperomiitti Minnan ja Oivan luona. Kivaa päästä näkemään ihan vieraita taaperoita ja heidän äitejään. Nää vieraat ihmiset ovat siis Minnan kavereita.

Sellaista tähän viikon alkuun kuuluu… Jospa koittaisi mennä itekin ajoissa nukkumaan kerrankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.