Kirjoja, hiekkaleikkejä ja reppuilua

Lukeminen on kivaa! Varsinkin omassa huoneessa äitin sylissä!
Ihana ilme :)
Koulut alkoi, joten kouluun mars!
Lakkaa jo kuvaamasta etten mä myöhästy!
Minihiekkalaatikko :D Siis tytsi halusi lelulaatikkoon istumaan ja otti mukaansa ämpärillisen hiekkaa, jonka kaatoi jalkojensa päälle :D

Illat kuluvat kirjoja lueskellen ja ulkona leikkien. Ja kun tarvii mennä sisälle syömistauolle tai sitten nukkumaanmenoajan lähestyttyä, niin tulee kauhea itkupotkuraivari. Pitänee rakentaa Lumi-Kukalle siis joku ulkomajoitus, jotta saa olla jatkuvasti pihalla. :D Hyvähän se on kun ulkona viihtyy noin hyvin, mutta ei ulkona voi koko ajan olla eikä yömyöhään asti. Niin ja yksi suosikkijuttu on mummun kasvihuoneeseen meno ja sieltä sitten syödään minitomaatteja suoraan tomskupensaasta. Se vaan että kypsät tomaatit loppuivat tänään ja silti vaan tyttönen tahtoi ja tahtoi kasvihuoneeseen. Selitä sitten tuon ikäiselle, että huomenna saattaa olla joku taas kypsynyt syömiskelpoiseksi… Onneksi loppu-sana on aika tehokas ja uskottava melkein minkä tahansa asian suhteen. Siihen vastaukseen yleensä tyydytään. :)

Lumi-Kukan isi on ollut jo viikon pois töistä, huomenna toivottavasti selviää mikä vaivaa ja toivottavasti ei ole kuin joku mahahaava tai vastaava. On ollut outoa olla töissä kun Villen pöydän takana ei ole istunut ketään, korkeintaan joku a(a)siakas joka on lepuuttanut jalkojaan. Tänään onneksi töissä kävi jonkun verran a(a)siakkaita, joten aika meni ihan joutuisasti. Ja kyllä me tädit (anoppi+mää) ihan hyvin kahdestaankin toimistoa pystyssä pidetään! Saisi tuo rakas ukkeli silti sinne taas ilmestyä. Peukut pystyyn!

Nyt keskityn Prinssi Alfredin sairaalaan Faktalta, toinen kahdesta seuraamastani sarjasta. Toinen on Hell’s Kitchen. Kesällä pärjäisi melkein ilman telkkaria!

2 thoughts on “Kirjoja, hiekkaleikkejä ja reppuilua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.