Kotona!

Ihanaa löhöillä kotisohvalla! Ihan parasta!

Tänään siis muutettiin mökiltä kotiin – harvinaisen aikaisin tällä kertaa. Mutta miksi odottaa sinne märkään kylmään syksyyn, kun nyt voi nauttia lämpimistä loppukesän illoista kotona. Ilmastokin on täällä paljon lämpöisemmän tuntuinen, mökillä kun se järvi tuo mukanaan jatkuvasti kylmää tuulta. Ja täällä on oikeesti jotenkin kesäisempää, mökillä on jo syksyistä.

Lumi-Kukka oli kohtalaisen ihmeissään kodista, piti tutkia paikkoja ja pyrkiä nounou-paikkoihinkin. Alkukesästä kun kotoa lähdettiin, lapsi ei vielä kiipeillyt tohon malliin kuin nyt. Nyt on siis pakko tehdä kodista ensistäkin lapsiystävällisempi. Ja se on hyvä juttu, en voi enää kerätä kaikkia ihme kamoja miiamaisiksi keoiksi, kun Kukkis pääsisi niihin nyt jo helposti käsiksi. :D Tulee siistimpää ja viihtyisämpää.

Tilasin meille myös semmosen lämpöpaneelin Markantalosta. Tonne toiseen olkkariin, joka on jäätävän kylmä huone varsinkin talviaikaan. Musta paneeli kiinnitetään peräseinälle ja johan tarkenee kattoa leffoja ja pelailla pleikkarilla ja wiillä! Ei ollut tullut mieleenkään koskaan ennen, että sinne vois hommata jonkun lämmittimen… Onhan siellä vesipatterit, mutta ne on suunniteltu päin pehvaa eikä niistä tuu lämpöä.

Tuon rakkaan ukkelin tilanteesta sen verran, että kortisonia vedetään ihan mojova setti ja toivotaan että tulehdus tapetaan sillä. Töissä on jo ollut, että olo on ihan ok, mutta väsynyt. Voi rakasta, tule pian kuntoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.