Neljäs hääpäivä

Neljä vuotta on jo vierähtänyt siitä kauniista päivästä, kun sanoimme ”Tahdon”. Tämäkin päivä oli sään puolesta kaunis kuin morsian, juuri sopivan lämmin ja aurinkoinen. Mutta oli tässä neljännessä päivässä vähän parantamisen varaakin – jouduttiin jäämään koko poppoo aamulla mökille, kun yö oli meiän isojen ihmisten osalta mennyt mahakivussa. Jeejee! Kuinka ihana tapa viettää hääpäivää mahakipuisena pariskuntana… ;) Anopilta lienee tauti saatu, kun se oli maanantain ja tiistai pois töistäkin tautinsa vuoksi. Toivottavasti silti jo huomenna päästäisiin töihin. Oli toki kiva tällainen mökkipäiväkin viettää, kun vaan olis ollut normi olotila niin olis ollut nautittavampaa.

Ville sai multa lahjaksi miehisen hajusteen. Ei partavettä vaan sellasta ukkoparfyymiä, mitä lie onkaan oikealta nimeltään. Ainakin kaupassa tuoksui hyvältä, joten eiköhän ollut hyvä ostos. Ja sitten se sai multa hienon punaisen kallan. Tiesin etten saa siltä kukkaa, joten ovelasti ostin tavallaan Villelle mutta oikeestaan omaksi ilokseni kukan. :D Näin toimii itsenäinen akka! Olis ehkä joku lahjakin pitänyt itelle ostaa, hahaa! Tosin tavallaan hääpäivälahjaksi saan huomenna hakee postista kengät, jotka tilasin itelleni. Viimekesänä ostetut kesäkengät alkaa olla jo aika rumassa kuosissa, ei niillä kehtaa enää kauaa kävellä julkisilla paikoilla. Postissa oottaa sikahienot poposet! Niillä saa sitten Pariisin kaduillakin kävellä!

Lumi-Kukka oli tänään ihmeen helppo lapsi – nukkuikin kolmen tunnin päiväunet ja me saatiin sillä aikaa lepäillä. Mun lepäily tarkoitti että kirjoitin kirjeen Unkariin. Mutta sainpa kirjoittaa sen yhdellä istumalla! Yleensä tuppaa kirjeiden kirjoittelu menemään siihen, että sitä saa kirjoittaa tyyliin kolmena iltana. Tai vielä enempänä jos tulee oiiiiikein pitkää tarinaa.

Kokosin iltasella myös meille hienot yöpöydät, jotka hommattiin jo kesäkuussa muistaakseni. Ne vaan unohtuivat kaappiin ja niitten kokoaminen tuli aina mieleen myöhään illalla Lumi-Kukan ollessa jo nukkumassa. Ei siihen aikaan enää ole voinut alkaa kolistella. Mutta nyt ne on koottu!

Aamulla meillä kävi myös sähkömies tekemässä vessassa homman, jota on odotettu jo viimekesän alusta asti. :D Ei tosin ollut kyse kuin siitä ettei oltu sitä sähkömiestä saatu aikaiseksi pyytää käymään. Nyt saatiin ja ei siinä mennyt kuin hetki ja se laittoi vessaan pistorasian, johon tyrkkäsin sitten jalkalampun johdon ja se jalkalamppu syttyy nyt sitten palamaan kun seinän valokatkaisijasta nappasee valon päälle. Kätsyä, kun ei tartte enää valoa laittaa sen jalkalampun omasta katkaisijasta. Sekava selitys, mutta ne tajuaa jotka on meiän vessaa käyttäneet. Jos nyt viikonlopun aikana saisi vessaan sen peilinkin seinään ja pari hyllyä jotka ovat odottaneet vuoden verran seinään laittoa… ;) Hitaasti hyvää tulee!

Nyt ristipistelen vielä vähän aikaa kunnes uni tulee. Toivokaamme että huomenna pääsis taas töihin!

4 thoughts on “Neljäs hääpäivä

  1. Onnittelut neljännen hääpäivän johdosta :)! Meilläkin on kohta 3. hääpäivä, jota ois kiva oikeasti vähän juhlistaakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.