Kiireinen vaiko laiska?

Jompaa kumpaa ollaan oltu  näköjään, kun blogin kirjoitus on jäänyt monenä päivänä vain ajatuksen tasolle. Mutta nyt päästään ajatusta pitemmällekin taas, hiphei! :)

Päivät on menneet töiden parissa, vieläkin riittää kivasti hommaa päivätyössä vaikka varsinainen sesonkiaika alkaakin olla jo takana. Ja iltaisinkin pitäisi koittaa töitä tehdä tuon oman kauppani parissa. Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, kun vaan olisi aikaa ja jaksamista. Lumi-Kukka on onneksi iltaisin mennyt tosi nätisti nukkumaan puoli ysin ja ysin välillä, niin iltoihin jää sitä omaakin aikaa. Mutta kukapa kaikkea vapaa-aikaansa viitsisi antaa töille?! Niinpä, pitää olla sitä ihan omaakin aikaa kun saa kirjoitella kirjeitä ja kortteja, kasata swappilähetyksiä maailmalle, lötkötellä rakkaan kainalossa sohvalla ja katsella telkkaria, surffailla muuten vaan netissä, jne.

Illat menee Lumi-Kukan kanssa puuhastellessa mukavasti. Katsellaan vähän lastenohjelmia, luetaan kirjoja, piirrellään ja muuta mukavaa. Tyttönen on jo niin iso, että ilahtuu kun posti tuo jotain (kiitos vielä Pialle tämän viikkoisesti ylläristä, joka sisälsi vahavärit ja lastenmusiikkilevyn!!) ja tykkää nyt hirmuisesti nukeista. Ja tyttö on oppinut leikkimään Deean kanssa veto- ja heittelyleikkejä. Neitonen on myös saaput poistettua äidin iPhonesta kaikki yhteystiedot (ei mitään hajua miten siinä onnistui) ja toisena päivänä kaikki kalenterimerkinnät (ei hajua siitäkään miten sen sai tehtyä). Onneksi yhteystiedoista oli varmuuskopio tietokoneella! :) Ja onhan mulla ihan tavallinenkin kalenteri käytössä, ettei tuokaan maailmanloppu ollut, mutta osa jutuista oli varmaan ylhäällä vain puhelimen kalenterissa.

Mitäs mää oon tehnyt edellä mainittujen juttujen lisäksi… Ostanut Kim Heroldin uuden levyn digiversiona (aah!), löytänyt kivoja ylläreitä postilaatikosta, ostanut viikonlopuksi junaliput vain itselleni kun olen menossa Pian luokse askartelemaan ilman lapsiseuraa, bongannut itelleni kirjoituspöydän kun ei me ikinä saada työhuonetta tyhjennettyä mun valtakunnakseni -> laitetaan mulle kirjoituspöytä olkkarin nurkkaan ja huomenna noudamme sen (ja ehkä kokoankin moisen ikealaisen ennen viikonloppua). Huomenna meillä on myös viides kihlajaispäivä ja sen kunniaksi on tarkoitus mennä ihan oikein ravintolaan syömään ja töissä ollaan vain puolenpäivää.

Oon myös todennut jotta vanha kannettavani taisi tulla tiensä päähän?! Kun nyt sen aikaa suostuisi pysymään joku kerta käynnissä että saisi tuoreimmat jutut vielä varmuuskopsattua ulkoiselle kovalevylle, kun ihan just viime viikoilta ei oo varmuuskopiota. Eipä siinä enää toiminut hiirikään ja näppäimistö kettuili – ei nuo koneet kai enää vaan kestä kuin pari vuotta. :( Nyt ollaan sitten opeteltu Applen kannettavan kanssa yhteiseloa. Ja enää en Windowsiin vaihda ikinä! Onhan tuo Mac ollut haasteellinen mm. skannauksen ja kuvien käsittelyn suhteen (eli hidastanut verkkokauppahommia), mutta on se nopea ja kiva! Ikinä en enää pois vaihda. Omppukone on mainio!

Semmosta tänne. Pariisin kuvatkin on vihdoin kaikki koneelle siirrettynä ja enää pitäisi vain valita julkaisukelpoisia otoksia ja muokata niistä julkaisukokoisia. Kyllä se homma pikkuhiljaa etenee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.