Erittäin kiva shoppailupäivä!

Erittäin kiva shoppailupäivä!

Tänään päätettiin nauttia työnteosta vain vähän aikaa aamulla ja sen jälkeen lähdettiin ajelemaan Turun suuntaan. Ukkokullalle piti löytää uudet housut kun vanhat alkaa kaikki olla aika kulahtaneita ja se ostikin vakosammarit (!!) ja sitten semmoset omasta mielestään liian nuorekkaat farkut, mutta kun ne näytti mun mielestä niin himskutin hyviltä sen mallinukkepojan päällä, niin vaimon oli saatava tahtonsa läpi! 😉 Samoin ne vakosamettihuousut oli yllättäen vaimon idea, kun omat lempparihuosuni on tällä hetkellä punaiset sellaiset, niin Villelle piti saada ruskeat moiset. Tolla pikkulikallakin on punaiset vakosammarit tietty. 😉

Itelleni löysin pari kortinkirjoituskynää, kalenterin vuodelle 2012 (sellanen johon voi vuosittain vaihtaa sisälmykset, ei mulla ennen ookaan semmosta ollut) ja tarroja tietty. 🙂 Äitilleni löysin hienon kimaltelevan joulukalenterin, ihan semmonen kuvakalenteri joita on vaikea löytää nykyaikana. Ainakin siis niitä kauniita sellaisia. Lumi-Kukka puolestaan sai kirpparilta kaksi paitaa, kahdet farkut ja sadetakin. Maksoivat yhteenä alle 12€, joten ei paha. Sadetakin ostamista oon miettinyt jonkun aikaa ja päätin nyt ostaa semmosen kun noin halvalla sai, peräti 3.50€. Ja se on tosi nätti! Emmä rumaa olis huolinutkaan. Lumi-Kukka sai myös uuden lelun, kun meillä on niin vähän vasta leluja. 😉 Mutta se oli varma hittituote, kun metsämökin mummulla on saman tyyppinen ikivanha lelu ja sillä on aina kiva leikkiä.

Oli ihan älyttömän kiva päivä! Ja mulla on älyttömän kiva mies, kun se jaksaa kierrellä kaupoissa ja odotella kärsivällisesti, kun koitan osata valita monen eri kalenterin väliltä sitä oikeaa. 🙂 Kiitos kivasta päivästä rakkaani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.