Halloween -mail art

Halloween -mail art

Tämmösen kuorenkin väsäsin tuossa jokin aika sitten… Halloween-teemalla meni swap-botin mail art -vaihtoon. Tykkään tuosta, tuli kiva! 🙂 Ja jotenkin itseni näköinen.

Söpö karkkia kinuva monsteri on niinku oma kuva musta?! 😀

Teippasin kuoren vielä leveällä kirkkaalla pakkausteipillä, jottei postisysteemit tuhoa noita mun taiteilujani  matkan varrella. Itse kun olen mail art -kuoria saanut, niissä on ollut joku lakka tai semmonen päällä. Pitäisi varmaan ottaa selvää mitä ne siihen laittaa ja alkaa itekin käyttää sellaista tököttiä, mikäli näitä kuoria innostun enempikin tekemään. Jos joku tietää mistä puhun, niin saa vinkata millä tollasen kuoren voisi lakata. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.