Lumi-Kukan huone tänään

Lumi-Kukan huone tänään

Mää sain alkuillasta vihdoinkin siivottua Lumi-Kukan huoneen, jee! Pia ny ainaski on sen nähnyt räjähdys… eiku selvitystilassa, joten tää on nyt aika paljon edistystä siihen! 🙂 Laitoin pikkuvauvaleluja laatikkoon, joka menee varastoon säilytykseen. Ja silti niitä leluja jäi ihan törkeen paljon. Ja joulu on vasta edessä… kääk! 😀 Mutta niihin kuviin, kun ei toi huone kauaa oo noinkaan siisti, niin piti ottaa heti kuvia muistoksi ja inspiraatioksi tulevaisuutta ajatellen.

Vino kuvakulma, mutta olkoon. Ovelta kuvattuna.

Meillä on yhä hoitopöytä käytössä, osa vaipoista ja osa vaatteissa laitetaan siinä. Yleensä kyllä likka juoksee pottailun jälkeenkin sohvalle, joten sohva on toinen vaippa/vaatetuspaikka.

Huoneen asukas ja Angry Birdsit. Noita isoja possuja on jo kaksikin ilmaantunut, pieni possu on likan kädessä.

Hyllyn kaksi alinta tasoa on kunnossa, kaksi ylintä kaipaa vielä hiukka säätöä. 😉

Voimistelija 🙂 Tuolla sängyn ja vaatekaappien välissä oleva nurkkaus on täynnä vaatetta, jotka vaativat selvittelyä. Juu, tekemistä riittää...

Semmosia kuvia ja tunnelmia. Vaatteissa riittää selvittelyä vielä pitkäksi toviksi… Oon ajatellut että lajittelen ne ekana kokojen mukaan (pieniksi jääneet vaatteet siis) ja se homma onkin jo aloitettu. Ja sitten laitan niitä varmaan myyntiin johonkin nettikirppikselle tms. Ei ole mitään järkeä semmosta vaatevuorta säilyttää, vievät hirveästi tilaakin. Kun meille ei hyvin todennäköisesti niitä vauvoja enempää tänne tule hengailemaan sen vuoksi mitä silloin kävi kun tuo Kukkis syntyi. Ilman sitä varmaan jo kieriskelisin vauvakuumeen kourissa, kun Kukkiskin on jo noin iso. 🙂 En mä silti ikinä ole haaveillut kuin yhdestä tai kahdesta lapsesta, etten mistään suurperheestä. Yksikin on hyvä, ja varsinkin tää yksi, se on paras! 🙂

Pitääkin vielä kirjoittaa muistiin, että nyt meillä on menossa leipää, kurkkuu -vaihe. Noita siis pyydetään monia kertoja päivässä. 🙂 Ja nukkumaanmennessä on kivat rituaalit. Lumi-Kukka kyselee kaikkien tuttujen ihmisten (ja vähän muidenkin kuin ihmisten) perään eli vaikka ”Pia” ja mä sanon sitten että Piakin on jo päiväunilla/nukkumassa. Myös auton nukkumistilanne mietityttää aina likkaa, joten kerron autonkin olevan nukkumassa. Ja kuusta ja tähdistä kysellään myös – ne ovat päiväuniaikaan nukkumassa ja yöuniaikaan tietty valvovat taivaalla. 🙂 Hassu likka!

Samainen hassu likka on maailman paras nukkuja! Noitten ”ennen nukkumaanmenoa” -höpinöitten jälkeen sanoo ”heihei” ja jää ihan tyytyväisenä nukkumaan. Ja nukkuu yöaikaan 13h jos vaan saa nukkua eli viikonloppuisin kun ei tartte herätä aikaisin. Ja päiväunta menee 13-tuntisen yön jälkeen lähes aina 3h. Mitä enempi nukkuu yöllä, sitä enempi nukkuu päivällä, näin se menee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.