Piatari kävi talossa

Hihii, meillä kävi tänään kiva odotettu vieras! :) Pia kävi pitkästä aikaa taas meitä ilahduttamassa matkalla Raumalta Hämeenlinnaan. Piatari on Lumi-Kukan nähnyt viimeksi varmaan sillon kesällä siellä risteilyllä…! Ihan kauheeta miten aika on mennyt. Ollaan me Pian kanssa tässä välissä nähty pari kertaa, mutta ne on olleet semmosia akkojen laatuaikapäiviä ilman lasta.

Inspiroiduin niin Pian vierailusta, että sain jopa ideoitua ja ostettua netistä parit ekat joululahjat. Jee! Pikkuisen on vielä urakkaa, kun en oikein tiedä mitä kellekin ostaisin. Lumi-Kukalle kyllä keksisin vaikka mitä, kun on niin selvää että likan elämässä pop on Muumit, Teletapit, Hello Kitty, vauvat ja puput. En silti viitsi tytölle hommata kuin pari lahjaa, kun lahjoja kuitenkin tupsahtelee aika kasa ja menee maku koko lahjojen avaamisesta, jos niitä on joku viiskymmentä kuusen alla…

Pitäisi varmaan vaan suoraan kysyä ihmisiltä mitä tahtoisivat lahjaksi, kun emmä muuten osaa keksiä niin osuvia lahjoja kuin tahtoisin. Ja ihan itekin saa esittää vienoja toiveita minkä tyyppistä juttua voisi lahjaksi toivoa, kiitti! :D Eli jään odottelemaan kommenttejanne ;)

Lumi-Kukka keksi vielä Pian lähtiessä ihan parhaan tervehdyksen, joka kuului ”Pupee” :) Eli tätä pitänee alkaa itekin käyttää tervehdyksenä, on se sen verran uniikki. Eli pupee kuomat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.