Joulua kuvina

Tässäpä tulee jotain kuvia – en tänään edistynyt niitä lahjoja kuvailemaan, mutta jospa huomenna…

Lahjakeko kuusen alta olkkariin raahattuna. Tuosta puuttui vielä kolme isoa lahjaa eli taulut ja keinuheppa. Ja tuolla lahjojen alla on iso tyyny, ei niitä niin paljoo ollu. :D
Joulutunnelmaa... Tuo kynttilälaatikko on ihana!
Kukkis ja keinuheppa. Tarttee paremmin kuvata vielä :)
Anopin mökillä pupupainia :)
Saas nähdä saako meiän kuitupalmu olla koko talven ulkona autotallin edessä... Laitettiin siihen jouluvalotkin, jotta ihmiset saa ihmetellä meiän outoa kasvia. :D Tää kestää jotain 18 astetta pakkasta, joten ei oo kiirettä tuoda sisälle!
Valotaidetta - kuvasin yhtä kerrostaloa ja sen jouluvaloja pitkällä valotusajalla.
Mää rakastan tätä valoverhoa!! Se näyttää ulkoapäinkin tosi kivalta. :) Vasemmalla kasvivalokin päällä, kaikki liikenevä valo tulee ihan tarpeeseen kun ulkona on koko ajan aika valotonta.

Semmosia kuvia nyt tällä kertaa. Tää päivä oli taas melko laiska, mutta lomalla saa laiskotella! :) Ulkoilut jäi ulkoilematta, paitsi tietty koirat lenkitettiin, mutta mitään koko perheen ulkoretkeä ei tehty. Oli sateista ja synkkää ja helkkarin hyytävän tuntuista. Anoppia sentäs käytiin mökillä tervehtimässä. Kukkis sanoi heti mökin pihalle kurvatessa ”mummu, mummu” – tietää jo hyvin kuka siellä asuu. Sama ”mummu, mummu” tulee silloinkin, kun mennään töissä käymään. Ja kolmas ”mummu, mummu” -paikka on tietty mummila eli mun vanhempieni koti. :)

Kotona oltiin joskus viiden ja kuuden välillä, en nyt muista tarkemmin. Ja ei tehty mitään kummempaa ennen Kukkiksen nukkumaanmenoa. Likan simahdettua katottiin elokuva taas pitkästä aikaa. :) Tai katottiin me alkuviikostakin telkkarista ”Pretty Woman” ja nyt dvd:ltä ”Good bye Lenin!”, joka oli ihan hauska tarina Saksan maalta. :)

Kannatti muuten eilen valittaa muistikortinlukijasta, kun isukilta tuli tänään sähköpostia jossa kyseli, jotta kelpaisiko mulle hänen lukijansa, jolla ei hällä itellä oo oikein käyttöä. Tottahan toki kelpaa, niin ei tartte semmosta ostaa. :)

Kauhia tuuli taas vaihteeksi ulkona, saas nähdä saadaanko oikein kunnon myrsky! Onneksi tajuttiin olla laittamatta tuli takkaan, muuten oltais savuisissa tunnelmissa… Erään myrskyn aikana oltiin ajattelemattomia ja oli pakko sammuttaa tuli ja heivata palamattomat puukalikat ja tuhkat pihalle, kun tuuli puski savua väkisin sisään… Ei kiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.