Jouluisia ajatuksia

Jouluaatto on tältä vuodelta taas ohitse – jouluruoan syöminen ja lahjojen ihmettely toki jatkuu vielä jonkun aikaa. :) Meiän aatto meni rauhallisissa merkeissä. Käväistiin jo valoisan aikaan vanhempieni luona vaihtamassa joululahjat ja juomassa glögiä eiku cocacolaa. Avattiinkin jo siellä ekat lahjat, kerrankin ihanan ajoissa. Miksi sitä pitäisi aina venyttää johki iltamyöhään asti?! Kotimatkalla käväistiin hautausmaalla viemässä sinne kynttilöitä (porukkaa oli paljon liikenteessä, mitkälie kirkonmenot juuri päättyneet) ja ajeltiin vielä pienen mutkan kautta kotiin. Huomenna pitää ajella samaa reittiä ja pysähtyä ottamaan parit valokuvat – tuo meiän joki on melko täynnä vettä, ei olla niin leveänä sitä ihan just nähtykään!

Kotona syötiin vähän välipalaa ja puuhasteltiin jotain pientä. Sitten me avattiin lahjat! Raahattiin ne ekana koko perheen voimin kuusen alta toisesta päästä taloa toiseen olohuoneeseen. Kukkis oli kovasti apuna kantamisessa. :) Ja sitten käytiin niiden kimppuun! Ei Lumi-Kukka itse asiassa jaksanut kauheasti omia lahjoja vielä avata. Pari ekaa pakettia avasi ihan innoissaan, mutta sitten niiden sisällöt veivät mukanaan ja muita paketteja availtiin sitten me aikuiset pikkuihmisen puolesta. Lahjojen avaaminen on aina yhtä kivaa! :)

Paketeista löytyi vaikka mitä kivaa! Mun suosikkini oli (mikäli vertaa suusta tulleita reaktioita paketteja avatessa) hullua kyllä Kauniit ja rohkeat -boksi, jossa on jotain 25 ekaa jaksoa sitä sarjaa. :D Noloa! Mutku heti kun mä näin sen mainoksen tv:ssä, innotuin siitä ja Ville näköjään laittoi sen korvan taa ja osti sen mulle! :D En mä nyt edes sitä sarjaa seuraa, on mennyt useampi kuukausi seuraamatta, mutta joskus aina innostun ja seuraan jokusen viikon tai kuukauden. Ja toi boksi kiehtoo kauheasti, kun on kiva nähdä miten se kaikki alkoi. Ei oikein enää muista. :) Huippua! Muita kivoja lahjoja oli vaikka kuinka! Sain mm. lisäystä Muumi-kokoelmiini (vaikken virallisesti kerää peltipurkkeja ja mukeja, niin taidan alkaa kyllä virallisesti nyt kerätä!), askartelujuttuja, pelejä, pieniä sammakko- ja pöllöaiheisia juttuja, pari lahjakorttia, pari taulua (toinen on ihan IIIIIIKKKKK!!! – semmonen Phil Collins -tuplakultalevytaulu, joita on tehty vaan 50kpl!!! ja toinenkin aivan ihana Stenvallin taulusta tehty iso painokuva!). Mää saatan tehdä vielä paremman kuvallisen joululahjainventaarion, jos innostun huomenna räpsimään kuvia. Nytkin piti näyttää kuva yhdestä Kukkiksen lempparista – tosi tummasta puusta tehdystä keinuhevosesta, mutta emmä löytänyt piuhaa jolla kameran sais koneeseen yhdistettyä. Mulla ei vieläkään ole muistikortinlukijaa vanhan rikkimenneen tilalla, pitäisi varmaan semmoseen investoida niin loppuu toi piuhojen kanssa pelleily kun en on aina hukassa ja joka vehkeellä on vielä oma piuhansa. Tuo keinuhevosjuttu oli siitä hauska, että näin niitä yksi päivä tällä viikolla myynnissä kaupan pihalla ja sanoin Villelle että tommonen tumma keinuhevonen olis ihana! Ville oli kovin vaitonainen, joten ajattelin että joo sepä innostui tosi paljon. Unohdinkin koko hepan sitten, kunnes semmonen tänään joulupaketista esiin tuli! Kukkis diggasi keinua hepan selässä. :)

Huomenna ohjelmassa on valokuvausreissu, ulkoilua mikäli sää sallii (luvataan kyllä näköjään taas vaihteeksi vesisadetta) ja mökillä anopin luona vierailu. Ja maanantaina mennään käymään Kukkiksen isomummulassa Keikyässä. Kivasti osui jouluaatto lauantaille, niin ei mee ensviikosta kuin yksi postipäivä hukkaan. :) Miten niin postiaddikti?! ;) Vapaapäivien kannalta toki olis ihanteellista että jouluaatosta tapaninpäivään osuisi arkipäiviin, mutta kun meillä on kuitenkin lomaa, tai ”lomaa”, niin tää menee just hyvin! Ei tarvi kärsiä postittomuudesta kuin yksi päivä!

Nymmää ehkä koitan alkaa tavoitella Nukkumattia, kera uuden tyynyn. Oon valittanut huonoa tyynyä ja kas kummaa, paketista löytyi uus mehevä untuvatyyny! :) On se joulupukki melkoinen kaveri, kun kuulee kaikkia vienoja valituksia ja toiveita. ;) Me muuten bongattiinkin kyseinen herra tänään kahdesti sillä reissulla kun palattiin hautausmaalta kotia kohti – kahdessa eri autossa. Toisella kertaa se jo morjestikin. :D Oli kyllä nopeat liikkeet, kun niin nopeesti vaihtoi autoa yksi ja sama herra. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.