Parit joululahjat

Myrsky se vain jatkaa myrskyämistään. Eilen illalla (tai no melkeinpä yöllä) oli sähkötkin poikki jotain puolitoista tuntia ainakin. Jo tuli avuton olo. Onneksi puhelimessa oli melkein puolen akkua virtaa ja tietokoneesta sai ladattua lisää. Ja puhelimen omaa nettiä hyväksikäyttäen sain aikaani kulumaan. Nytkin on valot vilkkuneet, mutta toistaiseksi ei ole katkoksia tullut. Se eilinen sähköjen pätkiminen rikkoi yhden jouluvalonkin. :( Sellasen sydännauhan. Se oli niin nätti monena vuonna telkkarin takana olevalla seinällä… Pitää koittaa joku vastaava joskus vielä jostain metsästää.

Ja nyt niitä kuvia…

Ihana keinuheppa :)
Usb-sammakko (Kukkis syötti tälle jo maissinaksun kun nukuin sohvalla enkä huomannut mitä se teki... sain sen kidan onneksi tyhjennettyä ja sammakko toimii). Tää on siis muistitikku. :)
Hän on Tipu, kuten Kukkis hänet nimiöi. Turhake, mutta mää halusin yhden hassun lahjan likalle antaa. Eka tää aiheutti kauhun kiljuntaa, nyt tätä jo kuskataan ympäri taloa ja tanssitaan tän kaa. Tää siis jammailee kuulemansa musiikin tahtiin ja reagoi myös kosketukseen eli sitä voi taputtaa ja puristaa. Niin turha, mutta niin kiva! ;)
Kaj Stenvall - Täyttä elämää. Ihana!
Tän taulun sijoituspaikka on lienee tän lipaston yläpuolella seinässä. Sopii siihen aika hyvin! Kun vaan joskus saisi ruuvin seinään ruuvattua...
Mun kultainen Phil!!! Tän sijoitan tuohon mun askartelunurkkaukseni seinään pöllötaulun kaveriksi. Se Ikean pöllötaulukin yhä odottaa seinään pääsyä... kiviseinään nää pitäisi kiinnittää, joten voi olla vähän hidasta toimintaa. ;)
Lähempi kuva tuosta kyltistä.

Vielä olisi vaikka mitä kivoja lahjoja kuvattavana. Jospa huomenna edistyisin taas uuden pienen askeleen siinä urakassa. :) Hyvä alku tääkin jo, kun yleensä oon supersaamaton kaikenlaisten kuvaprojektien suhteen. Kun Pariisin kuvissakin olis vielä näytettävää… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.