Viimeistä viedään

Se olisi sitten taas kerran vuoden viimeinen päivä. Eilen satoi vähän lunta, joka ei yön aikana edes kadonnut minnekään. Heti tuli vähän valoisampaa :) -O.9°c tuo lämpömittarikin nyt näyttää, joten lumi pysynee maassa. Ja säätiedotus lupailisi vielä lisääkin lunta – hurraa! Jospa nyt edes hetken aikaa olisi taas talvisempaa…

Kukkis antoi tänään nukkua puoliyhteentoista asti. Olisin silti voinut nukkua vielä pitempään ;) Uni suvaitsi tulla vasta joskus ennen kolmea varmaankin. Vähän on kai taas unirytmi sekaisin, mutta kesälomalla se olkoon sallittua. :) Ehtii sitä sitten taas lomattoman ajan vuodesta herätä nätisti herätyskellon soimiseen.

Sain joululahjaksi sen Kauniit ja rohkeat -boksin ja nyt on kahtena iltana katteltu kahden jakson verran sitä sarjaa. Hauskaa katsottavaa, kun ne ihmiset on pukeutuneet järkkyihin vaatteisiin ja tukatkin on tosi upeat. ;) Posti toi eilen myös Greyn Anatomiaa jättiboksin, siinä on kaudet ykkösestä seiskaan, eli kaikki mitä tähän menessä on tehty. Siinähän onkin sitten vähäksi aikaa katsottavaa. :) Oon kaikki jaksot tainnut nähdä, tosin tuota seiskaa on vielä digiboksilla tallennettuna, mutta eipä niitä sieltä tarvi kattoa kun voi kattoa dvd:ltäkin nyt sitten. Musta on tullut tosi huono tv-sarjojen katselija. Digiboksi täyttyy muutamasta sarjasta joita seuraan, kun ei ikinä vain ole aikaa mitään katsella. Kukkiksen hereilläollessa ei tuu katsomisesta mitään ja sitten kun se nukkuu, tuo ukkeli ei välttämättä jaksa mitään Huippumalli haussa tai vastaavaa sarjaa katsella ;) Ehkä mä niitä joskus saan katottua. Tai sitten digiboksi hajoaa ja sinne jää sarjat. Emmerdalen seuraaminenkin jäi, kun olin jatkuvasti viikon tai kaksi jäljessä. Kattelin niitä kyllä netinkin kautta samalla kun jotain muuta puuhastelin, mutta enpä mä sitä Pariisin reissun takia jälkeenjäämistä enää koskaan kiinni saanut. Olkoon! On sitä tärkeempiäkin juttuja elämässä kuin tv-sarjat. :)

Laitan sitä Pian kortista kuvan kunhan kamera osuu käteen. Nyt on se kortinlukijakin, jonka isukilta sain, niin ei oo ainakaan siitä kiinni että kameran piuha olisi taas hukassa!

2 thoughts on “Viimeistä viedään

  1. Uskon että ne vanhat kauniit ja rohkeat on huvittavia !

    Oikein hyvää ja rauhallista alkavaa vuotta 2012 Snulle ja perheellesi !

    1. Ne on tosiaan huvittavia :) Ja kiitos samoin, toivottavasti tuleva vuosi tuo paljon mukavia hetkiä mukanaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.