Kun ruokapöytä muutti

Kun ruokapöytä muutti

Mää aloin jo joskus joulun aikaan pohtia, josko kääntäisi ruokapöydän toisin päin, niin kuin pitkä reuna ikkunaan päin, kun ennen pöydän pääty on osoittanut kohti ikkunaa. Nyt illalla kun siivottiin keittiötä, päätin tarttua tuumasta toimeen ja käänsin sen pöydän. Sitä en tiiä miten kiva se on käytössä, mutta sen näkee sitten ja aina voi palata entiseen.

Lattiatilaa jää nyt ihan eri tavalla kuin ennen, tossa mahtuu vaikka pitämään tanssit! 😀 Kasvitkin saavat enempi valoa, kun saavat olla rivissä ikkunan vieressä. Ei tartte enää kurkotella valoa kohti muiden takaa. Voisin koittaa muistaa kasveistakin ottaa jotain kuvaa päivänvalossa, niin voi vertailla vuoden päästä onko kasvua tullut. 🙂 Banaanikin on ollut jo vuoden hengissä, hurraa!

Aika hyvälle mallille tuo keittiö saatiin, vaikka jäipä huomisellekin vielä hommaa. Koitetaan nyt alkaa pikkuhiljaa järjestellä huoneita yksi kerrallaan, jotta maaliskuussa Kukkiksen synttäreitä ennen olisi vain helppo perussiivous edessä. Jos parikin huonetta saisi viikossa kuntoon, niin se olis jo hyvä. Tosin on pari huonetta, joiden kanssa saattaa mennä enempi aikaa… 😉 Työhuone ja kirjastohuone on semmosia, joihin saa aikaa uppoamaan enemmän kuin sitä tarjolla on.

Ystävämme Poju tahtoi vielä poseerata kameralle. 🙂 Deegu ei ikinä suostu istumaan tollee paikallaan, kun ottaa kuvia. Deeaa pitää varmaan valokuvata nukkuessa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.