Kuvia, part 4 – Villa Miami

Kuten tuossa edellisessä postauksessa mainitsin, me muutettiin. Päästiin hieman isompaan paikkaan asumaan loppupäiviksi. Onneksi oli perjantaina jäljellä vielä neljä yötä, kun ei parin yön takia ehkä olisi jaksanut kamoja kerätä kasaan ja levittää uudelleen toiseen kämppään. Tai no, ehkä tämän kämpän kanssa sen olisi jaksanutkin tehdä. ;) On aikas kookas. Ei tosiaan osattu tällaista odottaa, määkin sanoin Villelle ennen tänne muuttoa, että ajattele jos siellä olis vaikka kaksi makuuhuonetta. Hah! Niitä on kolme! Jokaisessa tietty oma kylpyhuoneensa ja telkkarinsa. Keittiössä on kaikkea kuudelle, niin lautasia kuin viinaksia ja ruokapöydässä tuoleja. Yläkerrassa on paras makuuhuone, jonka kylpyhuoneessa on kaksi suihkua – toinen sisäversio ja toinen taivasalla. Yläkerrassa on myös oma terassi, jossa on pari aurinkotuolia ja mukavan kokoinen kylpyamme.Ja alakerran terassi on jumalattoman suuri, on jos jonkinlaista aurinkoista löhöilypaikkaa. Kiva päätös lomalle, ei voisi enempää toivoa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.