Oman peiton alla

Hipheijaa! Me kotiuduttiin joskus ennen yökolmea ja lapsen sai vain kantaa sänkyyn jatkamaan unia. Loistavaa! Lentokin meni taas hyvin laskeutumisharmitusta lukuunottamatta, oli kurjaa väsyneenä joutua köytetyksi äitiin… Kotimatkakin sujui hyvin vaikka lumi välillä pöllysi oikein kunnolla. Kotona odotti kiva postikasa, ei juurikaan mulle laskuja kun lähes kaikki tulee mulle jo sähköisinä :) Parasta postia oli kolme kirjettä, jotka luin iltapalaleivän parissa. Tekisi mieli valvoa koko yö ja antaa kynän sauhuta, mutta ehkäpä pitää malttaa vähän nukkuakin… Jospa huomenna ehtisi taas kirjettäkin kirjoitella. :)

Kiva olla kotona! Kirjoittelen enempi vaikka huomenna tietokoneella. Tää puhelintouhu on turhan hidasta… Öitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.