Viileä viikon alku

Meiän öljypoltin päätti eilen sanoa heihei hetkeksi, tai siis siltä loppui juominen. Eipä sillä että siitä mitään suurempaa ongelmaa tulisi, ainoa varsinainen puute on lämmin vesi. Mutta aamullakin saatiin hyvin käytyä suihkussa keitetyn veden ja ämpärimeiningin avulla. :) Se oli ihan kivaakin, vaikka tuskin se kivalta tuntuisi enää viikon päästä… ;) (Anopilla ei vieläkään toimi sähköt, eilen alkoi osittain toimia eli osassa pistorasioista tulee virtaa, mutta hankalaa se elämä vieläkin on.) Huomenna luulis öljyäkin taas tulevan, niin ehkä keskiviikkona olis tupa taas normilämpöinen. Öljysäiliössä olevaa öljyn määrää on mahdoton seurata muuta kuin oman kokemuksen ja huonon muistin varassa, kun mittarin anturi on ollut rikki varmaan niin kauan kuin muistan ja sen vaihtaminen on sen verran iso projekti, ettei siihen ole mitään järkeä ryhtyä ennen kuin joskus ehkä tulee jotain isoja muutoksia koko lämmitysjärjestelmään. Ja kun välillä tilataan öljyä töihin ja välillä kotiin, niin eipä sitä muista koska on tilattu viimeksi ja kumpaan paikkaan… Mutta pian on taas öljyä sillai että riittää johonkin alkukesään asti varmaan. :)

Nuo uudet Bioklapit ovat nyt päässeet kunnolla testiin ja erittäin hyvä ostos olivat! :) Palavat nätisti ja lämpimästi! Ja sitten meillä on täällä pari sähköllä toimivaa lämmitintä, kun muuallekin taloon on hyvä vähän lämpöä saada.

Pian kortin kuva antaa yhä odottaa… kortinlukijalla toimii kyllä järkkärin muistikortti, muttei pikkukameran. Outoa! Ja se pikkukameran piuha on jossain liian hyvässä paikassa taas kerran. No mutta tulee se jostain taas esiin. Mää oon mahdottoman taitava johtojen hukkaaja!

Viimeyönä maltoin mennä nukkumaan vasta joskus kolmen aikoihin, kun eksyin blogista a paikkaan b ja sieltä paikkaan c… :D Vaarallinen netti! En mä yleensä edes keksi missä seikkailisin facebookin ja tuttujen blogien lisäksi. Lopulta päädyin tilaamaan iPhonelleni hienon vaatteen (tuon linkin takaa se löytyy). En tiiä onko juuri sinun mielestäsi hieno, vai ehkä ihan kamala, mutta mä rrrrakastan numeroita ja voisin samanmoisen kuorrutteen hommata vielä joskus tähän mun MacBookkiinikin. Ihana! Tuskin maltan odottaa! Löysin myös tosi tosi ihania blogeja, joiden kirjoittajilla on huikeita koteja! Seuraan blogeja bloglovinin kautta ja pitäisi joskus sieltä poimia tännekin jotain listaa kaikista ihanista blogeista… Ehkä joku muukin löytäisi jotain uutta kivaa luettavaa!

Työpäivä tuntui tänään taas ihan oikealta työpäivältä, kun oli tekemistä koko ajan. Ja huomiseksikin riittää taatusti puuhaa. Mää oon vissiin jo saanut lomailla tarpeeksi, kun nyt jo alkaa työt maistua! ;) Tosin pian on edessä ihan oikea lomalomaloma! Vaikea sitä vielä edes hiffata, että viikon päästä se on jo alkanut! Blogiin tulee kuulumisia ja kuvia sieltäkin tietty. Emmä teitä pimentoon jätä! Jos tätä nyt joku lukee, kommentoikaa joku jotain ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.