Leffatreffit

Meillä oli eilen kivat leffatreffit rakkaani kera. :) Vietiin lapsi jo ennen Suomen peliä hoitoon mummun luo, kun muuten olisi tullut turhan kiire pelin jälkeen. Tuosta pelistä nyt ei voi oikein muuta sanoa, kuin että voihan venäjä… ;( No mutta mitalipeleissä silti ollaan, parempi se pronssi olis voittaa kuin hopea hävitä :)

Pelin jälkeen lähdettiin ajelamaan ihanassa auringonpaisteessa Turkua kohti. Siellä meitä sitten odotti järjettömän suuri leffasali, enpä ole yhtä suurta varmaan ikinä kokenut. :) Väkeä ei silti ollut tuvantäydellistä, kun leffan ajankohtakin oli niin aikainen. Kahdessa myöhemmässä esityksessä saattoi enempi ihmisiä ollakin. Mutta se Diktaattori-elokuva oli taattua Sacha Baron Cohen -laatua! Naurua riitti ja se oli kyllä hyvin vihdyttävä pätkä.

Leffan jälkeen saatiin taas nauttia auringonpaisteesta ja ajeltiin mökin kautta kotiin. Mökiltä napattiin väsynyt pikkulikka mukaan ja kotiin tultiin vielä grillin kautta. Ei siihen aikaan ollut enää oikein kokkausmotivaatiota ja lihapiirakan houkutus voitti. :) Pikkulikka kun nukkui tuon kotimatkan, niin voitte kuvitella että kotona ei uni sitten ihan heti maistunutkaan. ;) Joskus puoli yhdentoista aikaan alettiin sänkyyn mennä ja piti ihan jäädä nukuttamaan likkaa, kun tällaisissa yliväsymystapauksissa ei ihan normi keinot toimi. Kai mä vartin tai vähän yli koitin siinä sängyn vieressä hengailla, mutta sitten oli pakko sanoa että nyt äiti menee ottamaan allergialääkettä ja nukkumaan omaan sänkyynsä, kun olo oli aika karsea. Ja se oli ihan ok Kukkikselle, sinne se jäi tyytyväisenä ja malttoi vihdoin nukahtaakin, kun ei ainakaan mitään höpinää enää sängystä kuulunut. :)

Söpö pupunhalaaja. :)

Loppuilta meni siinä sitten allergiaoireiden kanssa tuskaillessa. Voi kökkö, ei saisi lainkaan poistua kotoa. Ja vaikkei poistuisikaan, tuohan ilmastointi koko ajan pölyä sisällekin. Onneksi jonkun löytämäni tilaston mukaan koivun siitepölyn määrän pitäisi alkaa helpottaa yleensä tässä vaiheessa toukokuuta. Tosin tiiä sitten jos tää supervuosi käyttäytyy eri tavalla kuin tilastollisesti yleensä on mennyt… Sais vaan jo riittää tää allergisointi!! Ei parane olla ulkona vaikka mieli tekisi, kun ulkoilun vaikutukset saa kyllä tuntea ihanasta nahoissaan. Blääh! Mutta tää on ihan ok, kunhan tuolle pikkuneidille ei vaan allergiaoireet puhkea.

Tänään en todellakaan aio ulkoilla. Vaatikoon lapsi vaikka miljoona kertaa ulkoilua, mutta mää en ulos mee. Onneksi isin kanssakin voi ulkoilla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.