Löhötorstain sadelenkki

Helatorstai oli meillä varsinainen löhötorstai. Pikkulikkakin otti rennon löhöilyn kannalta päivän ja mää olin tyytyväinen – oli ihan karseat allergiaoireet silmissä ja aamupäivä menikin lähinnä silmät kiinni sohvalla makoillen. Vain silmiä kiinnipitäen olo oli suht siedettävä. Käytiin sadepäivänä myös lenkillä, kun ilma oli ihanan raikas ja siitepölytkin pois ilmasta. Tihkusadekin alkoi heti kun omalta pihalta pois päästiin, muttei se menoa haitannut!

Rentukoita - ihania piristysruiskeita joen rantavedessä!
Tihkuttelu ei haitannut ratasmatkaajaakaan! :)

 

Ihanaa kun luonto alkaa taas olla vihreä!
Mun rakkaat lenkkikaverini :)

Sadepäivät on allergikolle kivoja ulkoilupäiviä, vaikka kyllä mä kuitenkin mieluummin auringosta nauttisin. Toivottavasti koivut lakkaavat pian pölyttämästä, niin voisi taas nauttia elosta enempi. Nytkin, vaikka eilen oli sadepäivä, on ihan järkky olo. Hengi ei tahdo kulkea kunnolla ja yskittää ja silmät vuotaa ja kutiaa. Lääkkeet ei tosiaan auta mitään kun on tällainen supersiitepölyvuosi.

Ollaan menossa illalla leffaan katsomaan Diktaattori. Se varmasti vie ajatukset pois tästä kaikesta kutinasta ja köhinästä. :) Nää aamupäivät yleensä pahimpia allergia-aikana onkin, iltaisin on helpompaa. Pikkulikka menee anopille leikkikaveriksi leffan ajaksi, saavat hekin taas pitkästä aikaa kahdenkeskistä aikaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.